Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Πονηρός ο Περικλής! Δεν φαντάζεστε τι κάνει σε κάθε ψηφοφορία και δεν το έχει παρατηρήσει κανείς

Απίστευτα πονηρός ο Περικλής - Γιατί το κάνει αυτό;

26 Ιανουαρίου 2021 13:08
Survivor spoiler: Πονηρός ο Περικλής! Δεν φαντάζεστε τι κάνει σε κάθε ψηφοφορία και δεν το έχει παρατηρήσει κανείς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 είδαμε μία ακόμα μεγάλη ήττα της κόκκινης ομάδας σε έναν αγώνα ασυλίας.

Ο στίβος μάχης ήταν αρκετά πιο δύσκολος σχετικά με άλλες φορές, όμως αυτό που δυσκόλεψε περισσότερο τους Κόκκινους ήταν ο τελικός στόχος. Έτσι η ήττα ήρθε με το τελικό σκορ του 10-3.

Επομένως οι Μπλε ήταν και πάλι απλοί θεατές στο Συμβούλιο του νησιού και οι Κόκκινοι έπρεπε να προχωρήσουν στην νέα διαδικασία, για φέτος, αυτή της ατομικής ασυλίας.

Σίγουρα δεν ήταν κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί, καθώς και τις προηγούμενες σεζόν του Survivor η ηττημένη ομάδα έπρεπε να προχωρήσει σε έναν εσωτερικό αγώνα, από τον οποίο ο τελευταίος που θα έμενε συγκεντρωμένος κέρδιζε την ατομική ασυλία.

Δεν φαντάζεστε τι κάνει σε κάθε ψηφοφορία και δεν το έχει παρατηρήσει κανείς

Εχθές είδαμε ένα αγώνισμα το οποίο σίγουρα είχαμε ξαναδεί στο παρελθόν κατά το οποίο οι παίκτες, ο καθένας ξεχωριστά έπρεπε να παραμείνει με το ένα πόδι όρθιο και στο χέρι του να διατηρεί ένα μπαλάκι χωρίς να του πέσει κάτω, στηρίζοντάς το πάνω σε μία ειδική κατασκευή.

Από αυτή τη διαδικασία νικητής βγήκε ο Γιώργος Κοψιδάς κατακτώντας την ατομική ασυλία. Επομένως εκείνος και η Μαριάνθη Κάσδαγλη δεν μπορούσαν να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους, αλλά φυσικά μπορούσαν να ψηφίσουν.

Έτσι λοιπόν μετά από ένα αρκετά επεισοδιακό συμβούλιο όπου είδαμε αρκετές συγκρούσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες με αποκορύφωμα αυτή του Πάνου Καλλίδη με τον Περικλή Κονδυλάτο για ένα μπουκάλι λάδι που βρέθηκε στην καλύβα του γνωστού τραγουδιστή ο οποίος έμενε εκεί όταν βρισκόταν ακόμα στην ομάδα των Διασήμων.

Τέλος οι παίκτες της κόκκινης ομάδας προχωρούσαν ένας-ένας στην κάλπη ψηφίζοντας αυτόν που θεωρούσαν ότι δεν χωράει στην ομάδα τους.

Κάτι λοιπόν που ξεχώρισε και δεν είναι η πρώτη φορά που το παρατηρούμε είναι το γεγονός πως ο Περικλής Κονδυλάτος, κάθε φορά που ψηφίζει έχει την συνήθεια πριν ρίξει το χαρτί του μέσα στην κάλπη να ανακατεύει όλες τις ψήφους και τη δική του να την τοποθετεί σχεδόν στον πάτο.

Σίγουρα αυτό αποκλείεται να είναι κάτι τυχαίο, καθώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος πρόκειται για ένα πολύ έξυπνο και χαρισματικό άτομο που σίγουρα δεν αφήνει τίποτα στην τύχη ούτε στις πράξεις του αλλά και ούτε στα λεγόμενά του.

Survivor spoiler: Πονηρός ο Περικλής!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share