Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Η παραγωγή δίνει κρυφά βιταμίνες με φρούτα στους Διάσημους για να μην καταρρεύσουν από την αφαγία!

Αποκάλυψη φωτιά που ανατρέπει τα πάντα!

26 Ιανουαρίου 2021 11:48
Survivor spoiler: Η παραγωγή δίνει κρυφά βιταμίνες με φρούτα στους Διάσημους για να μην καταρρεύσουν από την αφαγία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Μια απίστευτη αποκάλυψη έρχεται σήμερα (26/01) στο Survivor 4 σχετικά με το φαγητό στο αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης!

Συγκεκριμένα ο Πάνος Αργιανίδης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open, μιλώντας για τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor τόνισε πως είναι σίγουρος πως η παραγωγή στην "ζούλα" δίνει στους Διάσημους κάποιες βιταμίνες ή οποίες συνοδεύονται με κάποια φρούτα (επειδή δεν πρέπει να τις παίρνουν σκέτες) καθώς η κόκκινη ομάδα δεν έχει κερδίσει ποτέ έπαθλο φαγητού!

Τρώνε κρυφά οι Διάσημοι

Μια απίστευτη αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα αλλά από την άλλη είναι κάτι λογικό καθώς η παραγωγή φέρνει ευθύνη για την υγεία του κάθε παίκτη και σε περίπτωση που κάποιος πάθει το παραμικρό θα πρέπει να τον... πληρώνει για μια ζωή! Οπότε όπως είναι λογικό δεν μπορεί να πάρει κάποιο ρίσκο σχετικά με την υγεία παικτών που έχουν να φάνε ένα μήνα ακριβώς!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σκάνδαλο στο Survivor: Η παραγωγή άφησε τον Καλλίδη να πάρει τηλέφωνο την γυναίκα του!

Survivor 4: Μια απίστευτη αποκάλυψη έρχεται στο φως, μετά το χθεσινό (25/01) επεισοδιακό συμβούλιου του νησιού με πρωταγωνιστή τον Πάνο Καλλίδη!

Οι κατηγορίες του Τριαντάφυλλου και γενικά της κόκκινης ομάδας προς το πρόσωπο του Πάνου Καλλίδη για κλεμμένο λάδι έφερε τον τραγουδιστή σε έξαλλη κατάσταση! Τέτοια που μετά το τέλος του συμβουλίου ζήτησε να αποχωρήσει από το Survivor! Μάλιστα ο Πάνος Καλλίδης ήταν σε τόσο τραγική ψυχολογική κατάσταση που δεν άλλαζε άποψη και για να ηρεμήσει η παραγωγή τον άφησε να πάρει τηλέφωνο την σύζυγό του!

Σκάνδαλο στο Survivor: Η παραγωγή άφησε τον Καλλίδη να πάρει τηλέφωνο την γυναίκα του!

Η αποκάλυψη έγινε το πρωί της Τρίτης (26/01) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open και συγκεκριμένο από τον Πάνο Αργιαννίδη, γνωστό και ως "Μάνατζερ Ράγκμπι" που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή! Μια αποκάλυψη που εφόσον ισχύει μιλάμε για σκάνδαλο μεγατόνων αφού καταρρίπτει τόσο το έπαθλο επικοινωνίας, όσο και τον ανταγωνισμό!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share