Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: "Μόνο με τα δέντρα δεν έχει μαλώσει..." - Έξαλλη η σύζυγος του Καλλίδη με τον Τριαντάφυλλο!

"Ντροπή και μόνο ντρομπή"

26 Ιανουαρίου 2021 11:15
Survivor 4:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Πήρε θέση για όσα ακούστηκαν στο συμβούλιο του νησιού του Survivor η σύζυγος του Πάνο Καλλίδη Λεάννα Μάρκογλου.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στο στόχαστρο αφού οι παίκτες της πρώην ομάδας του τον κατηγόρησαν ότι είχε κλέψει ποσότητα λαδιού και την είχε κρύψει στο καλυβάκι που κοιμόταν.

Όλα άρχισαν όταν η Ασημίνα βρήκε στο καλυβάκι που είχε φτιάξει ο Πάνος Καλλίδης ένα μπουκάλι με λάδι το οποίο υπέδειξε στους συμπαίκτες της. Εκείνοι έθεσαν το θέμα στο συμβούλιο με τον Τριαντάφυλλο να είναι εκείνος που πήρε πρώτος το λόγο κάνοντας έξαλλο τον Πάνο Καλλίδη ο οποίος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Η σύζυγός του, Λεάννα Μάρκογλου που παρακολουθεί φανατικά το παιχνίδι, αφού έβλεπε τον Τριαντάφυλλο να κατηγορεί τον σύζυγό της θέλησε να πάρει θέση και τοποθετήθηκε μέσα από το instagram γράφοντας, “Ντροπή και μόνο ντροπή…μόνο με τα δέντρα δεν έχει μαλώσει! Έλεος”.

Γυναικά Πάνου Καλλίδη

Σκάνδαλο στο Survivor: Η παραγωγή άφησε τον Καλλίδη να πάρει τηλέφωνο την γυναίκα του!

Survivor 4: Μια απίστευτη αποκάλυψη έρχεται στο φως, μετά το χθεσινό (25/01) επεισοδιακό συμβούλιου του νησιού με πρωταγωνιστή τον Πάνο Καλλίδη!

Οι κατηγορίες του Τριαντάφυλλου και γενικά της κόκκινης ομάδας προς το πρόσωπο του Πάνου Καλλίδη για κλεμμένο λάδι έφερε τον τραγουδιστή σε έξαλλη κατάσταση! Τέτοια που μετά το τέλος του συμβουλίου ζήτησε να αποχωρήσει από το Survivor! Μάλιστα ο Πάνος Καλλίδης ήταν σε τόσο τραγική ψυχολογική κατάσταση που δεν άλλαζε άποψη και για να ηρεμήσει η παραγωγή τον άφησε να πάρει τηλέφωνο την σύζυγό του!

Σκάνδαλο στο Survivor: Η παραγωγή άφησε τον Καλλίδη να πάρει τηλέφωνο την γυναίκα του!

Η αποκάλυψη έγινε το πρωί της Τρίτης (26/01) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open και συγκεκριμένο από τον Πάνο Αργιαννίδη, γνωστό και ως "Μάνατζερ Ράγκμπι" που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή! Μια αποκάλυψη που εφόσον ισχύει μιλάμε για σκάνδαλο μεγατόνων αφού καταρρίπτει τόσο το έπαθλο επικοινωνίας, όσο και τον ανταγωνισμό!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share