Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: O ΣΚΑΙ δεν έκανε για 2 ώρες διαφημίσεις στο Survivor για να μην πάνε οι τηλεθεατές στο Master Chef!

Ελάχιστοι το παρατήρησαν!

26 Ιανουαρίου 2021 09:56
Απίστευτο: O ΣΚΑΙ δεν έκανε για 2 ώρες διαφημίσεις στο Survivor για να μην πάνε οι τηλεθεατές στο Master Chef!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Μονορούφι" μας πήγε το αγώνισμα της ασυλίας χτες (25/01) στο Survivor χτες ο ΣΚΑΙ αφού δεν έκανε διαφημίσεις! Ελάχιστοι το παρατήρησαν αλλά καταλάβατε τον λόγο;

Να σας βοηθήσουμε λίγο, αυτό συνέβη για πρώτη φορά από την πρεμιέρα του και τυχαία την πρώτη μέρα που βρέθηκε απέναντι στο MasterChef του Star!

Ο λόγος είναι προφανής! Ο ΣΚΑΙ δεν ήθελε να κάνει τους τηλεθεατές του να αλλάξουν κανάλι! Έτσι από την ώρα που ξεκίνησε το επεισόδιο, στις 22:00, μέχρι να τελειώσει το MasterChef (μετά τις 23:00), ο ΣΚΑΙ δεν έκανε διαφημίσεις! Άλλες φορές σε ισόπαλο σκορ μας άφηνε για κανά τέταρτο, χτες όμως φαίνεται πως μας... σκέφτηκε αλλά με συμφέρον!

O ΣΚΑΙ δεν έκανε για 2 ώρες διαφημίσεις στο Survivor

Λογικό αν σκεφτεί κανείς πως αν άλλαζαν κανάλι οι τηλεθεατές, σ' έναν αδιάφορο αγώνα (αφού οι Μαχητές κέρδιζαν εύκολα), δύσκολα θα γυρνούσαν ξανά το κανάλι από το Star στο ΣΚΑΙ! Και φαίνεται πως αυτό είχε αποτέλεσμα καθώς τερμάτισε πρώτο, απέναντι σε MasterChef αλλά και Άγριες Μέλισσες!

Μάλιστα κάτι αντίστοιχο έκανε ο ΣΚΑΙ και με το Big Brother, όταν απέναντι είχε τις Άγριες Μέλισσες αλλά και το The Bachelor! Χαρακτηριστικό είναι πως χτες (25/01) χρειάστηκαν σχεδόν 2 ώρες για να πάει σε διαφημίσεις το κανάλι του Φαλήρου!

Survivor 4: Η αλλαγή ψηφοφορίας αδικεί την Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Πρέπει να την γυρίσουν στο παιχνίδι!

Survivor 4: Η αλλαγή στην οποία προέβη η παραγωγή του Survivor αδικεί ξεκάθαρα την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία αποχώρησε από το πουθενά από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Τι εννοούμε; Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αποχώρησε εντελώς ξαφνικά αφού πηγαίνοντας στο συμβούλιο του νησιού την περασμένη Τετάρτη ούτε που μπορούσε να φανταστεί πως θα φύγει καθώς δεν ήταν καν προτεινόμενη προς αποχώρηση! Ωστόσο ξαφνικά βγήκε πιο δημοφιλής παίκτριας η Ανθή Σαλαγκούδη, η τελευταία την έδωσε υποψήφια και σήμερα που μιλάμε η δημοσιογράφος από την Μύκονο βρίσκεται πίσω στην Ελλάδα!

Survivor 4: Η αλλαγή ψηφοφορίας αδικεί την Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Ελάχιστες μέρες μετά η παραγωγή του Survivor αποφασίζει πως κάθε παίκτης θα μπορεί να προφυλάξει τον εαυτό του, μέσω της ατομικής ασυλίας, κάτι που η Ελίζαμπεθ δεν μπορούσε να κάνει μια βδομάδα πριν! Και ξαφνικά βρέθηκε κάποιος πιο δημοφιλής παίκτης και την έδωσε υποψήφια!

Με τα τωρινά δεδομένα η Ελίζαμπεθ θα μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της, να κερδίσει την ατομική ασυλία και μαζί να μην μπορεί να την δώσει κανείς υποψήφια! Με την τελευταία αυτή αλλαγή στην ουσία η παραγωγή παραδέχεται πως η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αδικήθηκε ωστόσο στο παιχνίδι δεν την επέστρεψαν! Το πιο δίκαιο φυσικά θα ήταν η δημοσιογράφος να επιστρέψει με κάποιον τρόπο στο Survivor μέσα στις επόμενες ημέρες! Θα γίνει όμως; Χλωμό...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share