Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Η αλλαγή ψηφοφορίας αδικεί την Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Πρέπει να την γυρίσουν στο παιχνίδι!

Σκάνδαλο άνευ προηγουμένου!

26 Ιανουαρίου 2021 09:29
Survivor 4: Η αλλαγή ψηφοφορίας αδικεί την Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Πρέπει να την γυρίσουν στο παιχνίδι!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 4: Η αλλαγή στην οποία προέβη η παραγωγή του Survivor αδικεί ξεκάθαρα την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία αποχώρησε από το πουθενά από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Τι εννοούμε; Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αποχώρησε εντελώς ξαφνικά αφού πηγαίνοντας στο συμβούλιο του νησιού την περασμένη Τετάρτη ούτε που μπορούσε να φανταστεί πως θα φύγει καθώς δεν ήταν καν προτεινόμενη προς αποχώρηση! Ωστόσο ξαφνικά βγήκε πιο δημοφιλής παίκτριας η Ανθή Σαλαγκούδη, η τελευταία την έδωσε υποψήφια και σήμερα που μιλάμε η δημοσιογράφος από την Μύκονο βρίσκεται πίσω στην Ελλάδα!

Survivor 4: Η αλλαγή ψηφοφορίας αδικεί την Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Ελάχιστες μέρες μετά η παραγωγή του Survivor αποφασίζει πως κάθε παίκτης θα μπορεί να προφυλάξει τον εαυτό του, μέσω της ατομικής ασυλίας, κάτι που η Ελίζαμπεθ δεν μπορούσε να κάνει μια βδομάδα πριν! Και ξαφνικά βρέθηκε κάποιος πιο δημοφιλής παίκτης και την έδωσε υποψήφια!

Με τα τωρινά δεδομένα η Ελίζαμπεθ θα μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της, να κερδίσει την ατομική ασυλία και μαζί να μην μπορεί να την δώσει κανείς υποψήφια! Με την τελευταία αυτή αλλαγή στην ουσία η παραγωγή παραδέχεται πως η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αδικήθηκε ωστόσο στο παιχνίδι δεν την επέστρεψαν! Το πιο δίκαιο φυσικά θα ήταν η δημοσιογράφος να επιστρέψει με κάποιον τρόπο στο Survivor μέσα στις επόμενες ημέρες! Θα γίνει όμως; Χλωμό...

Survivor: Απίστευτη γκάφα της παραγωγής - Έκανε spoiler ο ΣΚΑΙ στο χθεσινό trailer - Ξέφυγε πλάνο της Μαριαλένας με το τοτέμ της ασυλίας! (video)

Survivor 4: Απίστευτη γκάφα της παραγωγής στο χθεσινό επεισόδιο (25/01) όπου στο αρχικό trailer έκανε spoiler από μόνη της δίνοντας πλάνο με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να κρατάει το τοτέμ της ασυλίας!

Απίστευτη γκάφα της παραγωγής του Survivor και του ΣΚΑΙ! Όλοι αναρωτηθήκαμε για ποιο λόγο χτες ο ΣΚΑΙ άργησε πολύ να δώσει το trailer του επεισοδίου και την απάντηση σας την δίνει τώρα το Athensmagazine.gr! Αρχικά ο ΣΚΑΙ έβγαλε trailer αλλά το κατέβασε ελάχιστα λεπτά μετά!

Ξέφυγε πλάνο της Μαριαλένας με το τοτέμ της ασυλίας!

Ο λόγος όπως σας αναφέραμε και πριν ήταν πως του ξέφυγε πλάνο με παίκτρια των Μαχητών να κρατάει το τοτέμ της ασυλίας για την ομάδα της! Επομένως μόνο από το trailer όλοι γνώριζαν πως το χθεσινό αγώνισμα το κερδίζουν οι Μαχητές!

Αμέσως μετά ο ΣΚΑΙ έκοψε το trailer και έβγαλε νέο με μόνο το αγώνισμα της ασυλίας ώστε να μονταριστεί ξανά το υπόλοιπο trailer, ώσπου 3 ώρες πριν την προβολή του επεισοδίου έδωσε το κανονικό!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr το αρχικό trailer:

Δείτε παρακάτω το trailer που δόθηκε οριστικά από τον ΣΚΑΙ, λίγο πριν την προβολή του επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share