Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021

Survivor: Απίστευτη γκάφα της παραγωγής - Έκανε spoiler ο ΣΚΑΙ στο χθεσινό trailer - Ξέφυγε πλάνο της Μαριαλένας με το τοτέμ της ασυλίας! (video)

Γκάφα άνευ προηγουμένου! Έδωσε spoiler με το νικητή της ασυλίας ο ΣΚΑΙ!

26 Ιανουαρίου 2021 08:04
Survivor: Απίστευτη γκάφα της παραγωγής - Έκανε spoiler ο ΣΚΑΙ στο χθεσινό trailer - Ξέφυγε πλάνο της Μαριαλένας με το τοτέμ της ασυλίας! (video)
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 4: Απίστευτη γκάφα της παραγωγής στο χθεσινό επεισόδιο (25/01) όπου στο αρχικό trailer έκανε spoiler από μόνη της δίνοντας πλάνο με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να κρατάει το τοτέμ της ασυλίας!

Απίστευτη γκάφα της παραγωγής του Survivor και του ΣΚΑΙ! Όλοι αναρωτηθήκαμε για ποιο λόγο χτες ο ΣΚΑΙ άργησε πολύ να δώσει το trailer του επεισοδίου και την απάντηση σας την δίνει τώρα το Athensmagazine.gr! Αρχικά ο ΣΚΑΙ έβγαλε trailer αλλά το κατέβασε ελάχιστα λεπτά μετά!

Ξέφυγε πλάνο της Μαριαλένας με το τοτέμ της ασυλίας!

Ο λόγος όπως σας αναφέραμε και πριν ήταν πως του ξέφυγε πλάνο με παίκτρια των Μαχητών να κρατάει το τοτέμ της ασυλίας για την ομάδα της! Επομένως μόνο από το trailer όλοι γνώριζαν πως το χθεσινό αγώνισμα το κερδίζουν οι Μαχητές!

Αμέσως μετά ο ΣΚΑΙ έκοψε το trailer και έβγαλε νέο με μόνο το αγώνισμα της ασυλίας ώστε να μονταριστεί ξανά το υπόλοιπο trailer, ώσπου 3 ώρες πριν την προβολή του επεισοδίου έδωσε το κανονικό!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr το αρχικό trailer:

Δείτε παρακάτω το trailer που δόθηκε οριστικά από τον ΣΚΑΙ, λίγο πριν την προβολή του επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share