Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Καταρρέει» η κόκκινη ομάδα - Δεν αντέχουν άλλο και λιμοκτονούν στην παραλία τους

Πολύ δύσκολη η κατάσταση...

25 Ιανουαρίου 2021 23:39
Survivor 4: «Καταρρέει» η κόκκινη ομάδα - Δεν αντέχουν άλλο και λιμοκτονούν στην παραλία τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολύ δύσκολες ώρες περνά η κόκκινη ομάδα στο Survivor, με την κατάσταση στην παραλία τους να μην αντέχεται άλλο και τους παίκτες να μην κρύβουν, ότι λιμοκτονούν και δεν μπορούν να συνεχίσουν.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος σόκαρε με τα λόγια του, μετά το τελευταίο αγώνισμα που βρήκε την ομάδα του ως χαμένη για την ασυλία, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η ψηφοφορία για τον πρώτο προς αποχώρηση. Ο ίδιος επεσήμανε, ότι η πείνα είναι τέτοια, που κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά.

Survivor 4: Σε πολύ δύσκολη κατάσταση η κόκκινη ομάδα

«Για να λειτουργήσει το μυαλό, πρέπει να τρώμε κιόλας κι εμείς δεν μπορούμε, θα καταρρεύσουμε», είπε ο Ασημακόπουλος, δείχνοντας το ποια είναι η δυσχερής κατάσταση στους «Κόκκινους», που χρειάζονται οπωσδήποτε νίκη.

Survivor spoiler 25/01, vol.2: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor spoiler 25/01: Αγώνας ασυλίας σήμερα στο Survivor 4 οπότε στο τέλος του επεισοδίου θα έχουμε και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση!

Χτες είδαμε έναν απίστευτο αγώνα με έπαθλο την πίτσα, με τους Μαχητές να καταφέρνουν να επικρατούν με 10-9 των Διασήμων και να κερδίζουν το πολυπόθητο έπαθλο! Μετά από αρκετούς αγώνες και πρώτο ύστερα από την αλλαγή των ομάδων οι Διάσημοι ήταν εξαιρετικοί και ίσως και να αδικούνται από το γεγονός πως δεν κατάφεραν στο τέλος να χαμογελάσουν!

Σήμερα ωστόσο όλα ανήκουν στο παρελθόν! Διάσημοι και Μαχητές μάχονται στον στίβο του Survivor με έπαθλο την πρώτη ασυλία της εβδομάδας! Από τη μια η κόκκινη ομάδα, μετά και από ότι συνέβη στο τελευταίο συμβούλιο, δεν θέλουν να έχουν τα... ίδια και επιζητούν λίγη ηρεμία, την ίδια στιγμή που στο στρατόπεδο των Μαχητών δεν θέλουν να χάσουν το εξαιρετικό κλίμα που έχουν στην καλύβα τους και κάτι τέτοιο θα συμβεί αν αναγκαστούν να μπουν στην... κάλπη!

Survivor spoiler 25/01, vol.2: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας;

Ο ΣΚΑΙ άργησε αρκετά να δώσει το trailer της ημέρας όπου βλέπουμε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό αγώνισμα για ακόμα μια μέρα! Η αντοχή, η ταχύτητα και η επαφή με το νερό δεν λείπει ενώ ο στόχος μπορεί να χαρακτηριστεί πιο δύσκολος από ποτέ, με τους παίκτες να επιχειρούν να ρίξουν τα κυβάκια τους με μια γιγάντια σφεντόνα!

Αρχικά πληροφορίες μας ανέφεραν πως οι Μαχητές έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη! Αυτές οι πληροφορίες ωστόσο επιβεβαιώνονται λίγες ώρες αργότερα; Τι λέει το οριστικό Survivor spoiler του Athensmagazine.gr;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ!

Σύμφωνα λοιπόν με το Survivor spoiler του Athensmagazine.gr απόψε νικητές στην πρώτη ασυλία της εβδομάδας είναι ξανά οι Μαχητές! Κούρασε το έργο λοιπόν αφού η νίκη για ακόμα μια φορά θα έχει μπλε χρώμα!

Survivor spoiler 25/01: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Survivor υποψήφιος σποιλερ

Κάπου εδώ να τονίσουμε πως σίγουρο spoiler για τον υποψήφιο δεν έχουμε ακόμα! Οι άνθρωποί μας στον Άγιο Δομίνικο σπάνια θα μας δώσουν όνομα υποψηφίου γι' αυτό και εμείς θα πάμε με υποθέσεις! Με δεδομένο πως η ψηφοφορία αλλάζει και θα ανακοινωθεί στους παίκτες πριν την δική τους ψηφοφορία θεωρείται δεδομένο πως θα βγει πάλι στον τάκο η Ανθή Σαλαγκούδη ενώ κρατήστε και το όνομα της Ασημίνας Ιγγλέζου!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share