Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor trailer 25/01: Αλλάζει ο τρόπος ψηφοφορίας - Η εποχή Κοψιδά τελειώνει! Άγριος τσακωμός Τριαντάφυλλου - Καλλίδη (video)

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου!

25 Ιανουαρίου 2021 19:56
Survivor trailer 25/01: Αλλάζει ο τρόπος ψηφοφορίας - Η εποχή Κοψιδά τελειώνει! Άγριος τσακωμός Τριαντάφυλλου - Καλλίδη (video)
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor trailer 25/01: Κυκλοφόρησε το trailer από το επεισόδιο της ημέρας μόλις 3 ώρες πριν την προβολή του από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ!

Το κανάλι άργησε υπερβολικά να το δώσει στην δημοσιότητα, όμως κάλλιο αργά παρά ποτέ! Τι θα δούμε σήμερα;

Η εποχή Κοψιδά στους Διάσημους τελειώνει, την ίδια ώρα που ο τρόπος ψηφοφορίας αλλάζει και το ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο του νησιού! Σ' ένα συμβούλιο που θα έχουμε έναν απίστευτα χοντρό τσακωμό ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Πάνο Καλλίδη, που μέχρι πρόσφατα ήταν δύο πολύ καλοί φίλοι!

Ποια ομάδα θα κερδίσει την μάχη της πρώτης ασυλίας; Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Survivor spoiler: Επιστρέφει η ατομική ασυλία - Αλλάζουν τα πάντα στην ψηφοφορία!

Survivor spoiler: Η μεγάλη επιθυμία χιλιάδων τηλεθεατών του Survivor θα γίνει πραγματικότητα και η ατομική ασυλία επιστρέφει!

Όπως είχαμε σ' όλα τα Survivors μέχρι σήμερα τα ατομικά αγωνίσματα θα επιστρέψουν, με τους παίκτες της ομάδας που χάνει την ασυλία να μάχονται για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους και να δώσουν ακόμα έναν υποψήφιο προς αποχώρηση!

Survivor spoiler: Επιστρέφει η ατομική ασυλία

Την αποκάλυψη στην ουσία έκανε και ο Γιώργος Λιανός, μέσα από την παρουσία του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open, που όταν ρωτήθηκε απέφυγε να απαντήσει με τρόπο! Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα οι υποψήφιοι να βγαίνουν πλέον από δοκιμασίες και η ψηφοφορία να γίνεται ανάμεσα στους 3 (ή και παραπάνω) υποψήφιους προς αποχώρηση!

Μ' αυτό τον τρόπο στην ουσία η παραγωγή παραδέχτηκε πως κάτι πήγε λάθος με την ψηφοφορία που έβγαλε πιο δημοφιλή παίκτρια την Ανθή Σαλαγκούδη! Οι αλλαγές αυτές αναμένονται άμεσα και ίσως από την επόμενη εβδομάδα...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share