Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4 - Μαριάνθη: «Αυτό που σκέφτομαι είναι το κομμάτι της προσωπικής υγιεινής»

Οι δηλώσεις της πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο

25 Ιανουαρίου 2021 15:53
Survivor 4 - Μαριάνθη: «Αυτό που σκέφτομαι είναι το κομμάτι της προσωπικής υγιεινής»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Η Μαριάνθη Καλατζάκη Κάσδαγλη, είναι η νέα παίκτρια του Survivor 4 και την είδαμε να μπαίνει στην ομάδα των Κόκκινων στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης. Πριν πετάξει για Άγιο Δομίνικο, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Love It.

Η ίδια, εργάζεται ως Πλοίαρχος σε δρομολόγια που πιάνουν λιμάνι στην Ιταλία, ενώ δηλώνει και αθλήτρια της κολύμβησης. Από τα δεδομένα αυτά καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για μια αρκετά δυνατή παίκτρια που θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα.

Στις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, αποκάλυψε πως δεν έχει πρόβλημα με την πείνα, αφού δεν είναι άνθρωπος που τρώει πολύ, ενώ σιγά σιγά συνηθίζεις. Όσον αφορά την απόφαση της να μπει στο παιχνίδι, ήταν λόγω συγκυριών που προέκυψαν στη ζωή της. Παράλληλα δείτε ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα ασυλίας σήμερα.

Survivor 4 - Μαριάνθη: "Δεν με αγχώνει ο τρόπος ζωής"

Από την άλλη, δήλωσε πως δεν την αγχώνει ο τρόπος ζωής στο νησί, όμως αυτό που σκέφτεται είναι το κομμάτι της προσωπικής υγιεινής. «Στο Survivor δεν έχει τουαλέτα και χαρτί, πας όπου να ναι! Μετά κατευθείαν θάλασσα»
Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ευαγγελία Δερμετζόγλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ευτυχείτε, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υγιεινή των παικτών. Όπως αποκάλυψε, στην καλύβα δεν έχουν τουαλέτες, όπως ούτε και χαρτί με αποτέλεσμα να πηγαίνουν στο δάσος.

«Που γίνεται η τουαλέτα;» αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία πήρε μια απάντηση που σίγουρα δεν περίμενε με τίποτα. «Δεν υπάρχει τουαλέτα στο Survivor. Πάνε όπου να ναι. Μετά κατευθείαν στην θάλασσα, δεν είχαμε χαρτιά», είπε η Ευαγγελία Δερμετζόγλου και συνέχισε «Κάποια στιγμή κάποιος συμπαίκτης μου... ενώ κολυμπούσαμε, επέπλεαν κάποια πραγματάκια».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share