Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4 - Βαλέρια Χοψονίδου: "Θα δώσω το 150% του εαυτού μου για την ομάδα μου"

Αναλυτικά οι δηλώσεις της πριν μπει στο παιχνίδι

25 Ιανουαρίου 2021 15:31
Survivor 4 - Βαλέρια Χοψονίδου:

Survivor 4:: Η Βαλέρια Χοψονίδου μπήκε το βράδυ της Κυριακής 24/1 στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Survivor, και με το καλησπέρα σας έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στο twitter για τις αγωνιστικές της ικανότητες.

Ωστόσο, όπως δήλωσε η ίδια στην κάμερα της εκπομπής Love it, λίγες ώρες πριν πετάξει για Άγιο Δομίνικο ήθελε πολύ να δοκιμάσει τα όριά της σε ένα τέτοιο παιχνίδι, και χαρακτηριστικά ανέφερε πως θα δώσει το 150% του εαυτού της για να καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα της με όποιον τρόπο μπορεί.

Επίσης, αποκάλυψε και τι είναι αυτό που την τρομάζει στο νησί. Παράλληλα δείτε ποια ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας σήμερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Βαλέριας Χοψονίδου λίγο πριν μπει στο Survivor

Πράγματα που δεν ξέραμε για την Βαλέρια Χοψονίδου

Η Βαλέρια μεγάλωσε στο Ελευθέριο – Κορδελιό Θεσσαλονίκης, ενώ έχει ακόμη τρία αδέρφια, τον Τάσο, τον Γιάννη και την Ολυμπία. Είναι μια υπερήφανη θεία και συχνά περνάει χρόνο με τα 6 παιδιά της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη. Είναι σχεδιάστρια μόδας και τα τελευταία χρόνια διατηρεί την δική της συλλογή ρούχων.

Το μότο της για την μόδα είναι: “Φορέστε τα έτσι, αλλιώς, αλλιώτικα, προσαρμόστε τα πάνω σας. Σχεδιάστηκαν για να νιώθετε μοναδικά”. Ο λογαριασμός της στο Instagram διατηρεί 25 χιλιάδες followers.

Στο παρελθόν είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με την σχέση της με τον ηθοποιό, Μάνο Ιωάννου.Το ζευγάρι ήταν μαζί πριν από πολλά χρόνια και η σχέση τους έληξε οριστικά το 2016. H είδηση πως ήταν ζευγάρι είχε συζητηθεί από πολλές εκπομπές, ωστόσο οι ίδιοι κρατούσαν χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο ηθοποιός και η Βαλέρια Χοψονίδου, όπως ανέφεραν τα τότε δημοσιεύματα, έγιναν ζευγάρι, λίγο μετά τον χωρισμό του Ιωάννου από την Ναταλία Γερμανού. Αν και αρχικά αρνήθηκαν το ειδύλλιο, δεν άργησε να έρθει η στιγμή που το παραδέχθηκαν και, μάλιστα, με κοινές φωτογραφίες στα social media και δημόσιες εμφανίσεις.

Ο λόγος του χωρισμούς τους, όπως είχε αποκαλύψει περιοδικό, ήταν απόφαση του Μάνου Ιωάννου, καθώς τον τελευταίο καιρό της σχέσης τους υπήρχαν εντάσεις μεταξύ τους.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share