Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 25/01: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

25 Ιανουαρίου 2021 14:10
Survivor spoiler 25/01: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Αγώνας ασυλίας σήμερα (25/01) στο Survivor 4! Ποια ομάδα θα κερδίσει; Διάσημοι ή Μαχητές; Πριν από λίγο διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα και το Athensmagazine.gr σας τα παρουσιάζει παρακάτω!

Χτες είδαμε έναν απίστευτο αγώνα με έπαθλο την πίτσα, με τους Μαχητές να καταφέρνουν να επικρατούν με 10-9 των Διασήμων και να κερδίζουν το πολυπόθητο έπαθλο! Μετά από αρκετούς αγώνες και πρώτο ύστερα από την αλλαγή των ομάδων οι Διάσημοι ήταν εξαιρετική και ίσως και να αδικούνται από το γεγονός πως δεν κατάφεραν στο τέλος να χαμογελάσουν!

Σήμερα ωστόσο όλα ανήκουν στο παρελθόν! Διάσημοι και Μαχητές μάχονται στον στίβο του Survivor με έπαθλο την πρώτη ασυλία της εβδομάδας! Από τη μια η κόκκινη ομάδα, μετά και από ότι συνέβη στο τελευταίο συμβούλιο, δεν θέλουν να έχουν τα... ίδια και επιζητούν λίγη ηρεμία, την ίδια στιγμή που στο στρατόπεδο των Μαχητών δεν θέλουν να χάσουν το εξαιρετικό κλίμα που έχουν στην καλύβα τους και κάτι τέτοιο θα συμβεί αν αναγκαστούν να μπουν στην... κάλπη!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας;

Ο ΣΚΑΙ άργησε αρκετά να δώσει το trailer της ημέρας και η Ιωάννα Μαλέσκου μόλις μας πρόσφερε τα πρώτα πλάνα από το σημερινό αγώνισμα! Για ακόμα μια φορά, μετά την ανάδειξη των νέων ομάδων, ο στίβος μάχης είναι αρκετά απαιτητικός και δύσκολος! Οι ομάδες θα δώσουν μεγάλη νίκη για τη νίκη που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες καταλήγει ξανά στους Μαχητές! Όταν το survivor spoiler αυτό είναι οριστικό θα σας το παρουσιάσουμε με νέο spoiler!

Δείτε προς το παρόν τα πρώτα πλάνα καθώς και φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα ασυλίας:

Survivor spoiler 25/01

Survivor διαρροή 25/01

Survivor spoiler 25/01 πρώτη ασυλία

Survivor spoiler 25/01 ασυλία μάχη

Survivor διαρροή 25/01 πρώτη ασυλία

Survivor spoiler 25/01: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share