Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 25/01: Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα από το σημερινό αγώνισμα ασυλίας!

Ποια ομάδα θα κερδίσει την πρώτη ασυλία;

25 Ιανουαρίου 2021 13:56
Survivor spoiler 25/01: Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα από το σημερινό αγώνισμα ασυλίας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Αγώνας ασυλίας σήμερα (25/01) στο Survivor 4! Ποια ομάδα θα κερδίσει; Διάσημοι ή Μαχητές; Πριν από λίγο διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα και το Athensmagazine.gr σας τα παρουσιάζει παρακάτω!

Χτες είδαμε έναν απίστευτο αγώνα με έπαθλο την πίτσα, με τους Μαχητές να καταφέρνουν να επικρατούν με 10-9 των Διασήμων και να κερδίζουν το πολυπόθητο έπαθλο! Μετά από αρκετούς αγώνες και πρώτο ύστερα από την αλλαγή των ομάδων οι Διάσημοι ήταν εξαιρετική και ίσως και να αδικούνται από το γεγονός πως δεν κατάφεραν στο τέλος να χαμογελάσουν!

Survivor spoiler 25/01: Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα από το σημερινό αγώνισμα ασυλίας!

Σήμερα ωστόσο όλα ανήκουν στο παρελθόν! Διάσημοι και Μαχητές μάχονται στον στίβο του Survivor με έπαθλο την πρώτη ασυλία της εβδομάδας! Από τη μια η κόκκινη ομάδα, μετά και από ότι συνέβη στο τελευταίο συμβούλιο, δεν θέλουν να έχουν τα... ίδια και επιζητούν λίγη ηρεμία, την ίδια στιγμή που στο στρατόπεδο των Μαχητών δεν θέλουν να χάσουν το εξαιρετικό κλίμα που έχουν στην καλύβα τους και κάτι τέτοιο θα συμβεί αν αναγκαστούν να μπουν στην... κάλπη!

Η εκπομπή Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου, πριν από λίγα λεπτά, μας έδωσε τα πρώτα πλάνα από το σημερινό αγώνισμα καθώς και την πρώτη μονομαχία ανάμεσα σε Γιώργο Ασημακόπουλο και Νίκο Μπάρτζη!

Survivor spoiler: Επιστρέφει η ατομική ασυλία - Αλλάζουν τα πάντα στην ψηφοφορία!

Survivor spoiler: Η μεγάλη επιθυμία χιλιάδων τηλεθεατών του Survivor θα γίνει πραγματικότητα και η ατομική ασυλία επιστρέφει!

Όπως είχαμε σ' όλα τα Survivors μέχρι σήμερα τα ατομικά αγωνίσματα θα επιστρέψουν, με τους παίκτες της ομάδας που χάνει την ασυλία να μάχονται για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους και να δώσουν ακόμα έναν υποψήφιο προς αποχώρηση!

Survivor spoiler: Επιστρέφει η ατομική ασυλία

Την αποκάλυψη στην ουσία έκανε και ο Γιώργος Λιανός, μέσα από την παρουσία του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open, που όταν ρωτήθηκε απέφυγε να απαντήσει με τρόπο! Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα οι υποψήφιοι να βγαίνουν πλέον από δοκιμασίες και η ψηφοφορία να γίνεται ανάμεσα στους 3 (ή και παραπάνω) υποψήφιους προς αποχώρηση!

Μ' αυτό τον τρόπο στην ουσία η παραγωγή παραδέχτηκε πως κάτι πήγε λάθος με την ψηφοφορία που έβγαλε πιο δημοφιλή παίκτρια την Ανθή Σαλαγκούδη! Οι αλλαγές αυτές αναμένονται άμεσα και ίσως από την επόμενη εβδομάδα...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share