Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Δεν θα αλλάξει η ψηφοφορία! Για πάντα "μέσα" η Ανθή Σαλαγκούδη

Αποκλειστικό βόμβα - Η ξαφνική απόφαση!

25 Ιανουαρίου 2021 08:56
Survivor spoiler: Δεν θα αλλάξει η ψηφοφορία! Για πάντα
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μην περιμένετε να αλλάξουν πολλά στην ψηφοφορία του Survivor! Τι και αν επικρατεί ένας πανικός τις τελευταίες ημέρες με αποκαλύψεις σχετικά με την ψηφοφορία του Survivor 4 και αλλαγή αυτής, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει προς το παρόν!

Η απόφαση πάρθηκε από την παραγωγή του Survivor και τον ΣΚΑΙ και μας πέρασαν το μήνυμα μέσα από το επεισόδιο της Κυριακής! Τι είδαμε χτες; Μια παραγωγή να θέλει να μας βγάλει με το... ζόρι καλή παίκτρια την Ανθή Σαλαγκούδη και ιδιαίτερα αγαπητή στους συμπαίκτες της!

Μέχρι και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος τσακώθηκε μαζί της στο συμβούλιο, τον είδαμε να την αποθεώνει και να της ζητάει συγνώμη, μια κίνηση που μας ξάφνιασε αλλά και μας ξενέρωσε!

Survivor spoiler: Δεν θα αλλάξει την ψηφοφορία η παραγωγή

Survivor spoiler: Δεν θα αλλάξει η ψηφοφορία

Λίγο πολύ η παραγωγή χτες μας ξέκοψε πως θα υπάρξει αλλαγή στην ψηφοφορία! Να σας θυμίσουμε πως υπήρξε φήμη ότι πλέον η αποχώρηση θα γίνεται με αρνητική ψήφο κι όχι με θετική, ωστόσο αυτό προς το παρόν "παγώνει"! Ο λόγος; Πως αν στο σημερινό συμβούλιο για παράδειγμα πουν ότι αλλάζει όλοι οι παίκτες θα καταλάβουν ότι κάτι... παράνομο έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με την ανάδειξη της Ανθής Σαλαγκούδη ως αγαπημένης παίκτριας!

Το πιο πιθανό σενάριο, για να ηρεμήσουν τα πράγματα, είναι να μην αναδείξουν την Ανθή για αγαπημένη παίκτρια τις επόμενες εβδομάδες αλλά να μην την διώχνουν και από το παιχνίδι! Ότι και καλά βγήκε τρίτη - τέταρτη στην ψηφοφορία! Ώστε να μην υπάρχουν γκρίνιες, ούτε από τους τηλεθεατές, ούτε από τους παίκτες! Επομένως αναμένεται να φάμε για αρκετό καιρό ακόμα στην "μάπα" την Ανθή Σαλαγκούδη!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθούν αρκετά αποκλειστικά θέματα από το αγαπημένο ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης καθώς και σίγουρα spoiler για το σημερινό αγώνισμα και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση! Περισσότερα σε λίγες ώρες εδώ στο Athensmagazine.gr! Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share