Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ο Σαλτιμπάγκος αγκάλιασε τον Καραγκιοζάκο - Ιστορικές στιγμές στο Survivor!

Σουηδία γίναμε!

25 Ιανουαρίου 2021 08:28
Ο Σαλτιμπάγκος αγκάλιασε τον Καραγκιοζάκο - Ιστορικές στιγμές στο Survivor!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι μπορεί να κάνει μια πίτσα; Ιστορικές στιγμές ζήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor! Τσακωμό μεταξύ του Τριαντάφυλλου και τον Περικλή περιμέναμε τελικά αγκαλιές είδαμε!

Αρχικά το επεισόδιο ξεκίνησε μ' έναν τσακωμό που ο τραγουδιστής αποκάλεσε "καραγκιοζάκο" τον σχεδιαστή κοσμημάτων, όμως στον στίβο μάχης αυτά έμειναν στην απ' έξω!

Γενικά χτες είδαμε τους Διάσημους να είναι αρκετά δυνατοί και να αφήνουν τις διαφορές τους εκτός! Αυτό φάνηκε και από την στάση του Τριαντάφυλλου με τον Κονδυλάτο! Και μάλιστα οι δύο παίκτες αγκαλιάστηκαν!

Περικλής Τριαντάφυλλος Survivor

Ο Σαλτιμπάγκος Τριαντάφυλλος (όπως τον είχε αποκαλέσει ο Περικλής) και ο Καραγκιοζάκος Κονδυλάτος (όταν τον είχε αποκαλέσει ο Ντάφυ) αγκαλιάστηκαν! Ναι ναι συνέβη κι αυτό! Πότε ακριβώς έγινε; Μόλις ο Τριαντάφυλλος κέρδισε τον Πάνο Καλλίδη και έκανε το 8-8! Βλέπετε η πίτσα ήταν κοντά και οι έχθρες δεν έπρεπε να βγουν προς τα έξω ξανά! Ιστορικές στιγμές στο Survivor κύριες και κύριοι!

Survivor 4: Έβαλε τα κλάματα ο Τριαντάφυλλος από την ειρωνεία του Τζειμς!

Survivor 4: Λύγισε καρδιές ο Τριαντάφυλλος με την αντίδρασή του μετά το τέλος του αγωνίσματος και την ήττα των Διασήμων από τους Μαχητές!

Τότε ο Τζέιμς Καφετζής, για ακόμα μια φορά, ειρωνεύτηκε τον Τριαντάφυλλο και ο τραγουδιστής μόλις γύρισαν στην καλύβα λύγισε! Συγκεκριμένα μόλις άκουσε τους συμπαίκτες του να κράζουν τον Τζέιμς για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε τότε εκείνος λύγισε και έβαλε τα κλάματα!

Μια άκρως ανθρώπινη αντίδραση από τον Τριαντάφυλλο! Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Survivor 4: Κέρασε "φεγγαράδα" ο James - Ο Λιανός "δίκασε" τον Καφετζή!

Survivor 4: Πρόδωσε τα αποκαλυπτήρια του... Τζέιμς Καφετζή ο Γιώργος Λιανός κατά την διάρκεια του αγωνίσματος!

Συγκεκριμένα ο Ροδίτης παίκτης μας έχει αποδείξει από τα πρώτα επεισόδια πως έχει ένα θεματάκι με το μαγιό του, το οποίο του φεύγει σε αρκετά αγωνίσματα με αποτέλεσμα να έχουμε... αποκαλυπτήρια!

Και κάπου εκεί έρχεται ο Γιώργος Λιανός να τον δικάσει! Και να μην θέλαμε να το δούμε ο παρουσιαστής μας αποκάλυψε μια.... "φεγγαράδα" που μας κέρασε ο Τζέιμς Καφετζής σκορπώντας γέλιο μέχρι δακρύων!

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share