Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 25/01: Ποια ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

25 Ιανουαρίου 2021 08:10
Survivor spoiler 25/01: Ποια ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 25/01: Αγώνας ασυλίας σήμερα για Διάσημους και Μαχητές στο Survivor 4! Ποια ομάδα θα χαμογελάσει;

Χτες είδαμε έναν απίστευτο αγώνα με έπαθλο την πίτσα, με τους Μαχητές να καταφέρνουν να επικρατούν με 10-9 των Διασήμων και να κερδίζουν το πολυπόθητο έπαθλο! Μετά από αρκετούς αγώνες και πρώτο ύστερα από την αλλαγή των ομάδων οι Διάσημοι ήταν εξαιρετική και ίσως και να αδικούνται από το γεγονός πως δεν κατάφεραν στο τέλος να χαμογελάσουν!

Survivor spoiler 25/01: Ποια ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας!

Σήμερα ωστόσο όλα ανήκουν στο παρελθόν! Διάσημοι και Μαχητές μάχονται στον στίβο του Survivor με έπαθλο την πρώτη ασυλία της εβδομάδας! Από τη μια η κόκκινη ομάδα, μετά και από ότι συνέβη στο τελευταίο συμβούλιο, δεν θέλουν να έχουν τα... ίδια και επιζητούν λίγη ηρεμία, την ίδια στιγμή που στο στρατόπεδο των Μαχητών δεν θέλουν να χάσουν το εξαιρετικό κλίμα που έχουν στην καλύβα τους και κάτι τέτοιο θα συμβεί αν αναγκαστούν να μπουν στην... κάλπη!

Survivor spoiler 25/01: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Ο ΣΚΑΙ ακόμα δεν έχει μπει στην διαδικασία να δώσει πλάνα από το σημερινό αγώνισμα! Το trailer θα είναι στα χέρια γύρω στις 11:00 και μέχρι τότε δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα! Ωστόσο ο στίβος μάχης αναμένεται να είναι ιδιαίτερα απαιτητικός ξανά! Κάτι "τυφλές" δοκιμασίες θα πρέπει να τις ξεχάσουμε μετά την αλλαγή των ομάδων! Πλέον Διάσημοι και Μαχητές είναι σχεδόν ισοδύναμοι και δεν χωράνε... εύκολες δοκιμασίες!

Survivor διαρροή 25/01

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.gr οι Διάσημοι και απόψε θα καταφέρουν να είναι ανταγωνιστικοί! Θα δώσουν μάχη για να πάρουν την ασυλία, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν χτες! Έχασαν την πίτσα στο... δευτερόλεπτο και η ειρωνεία του Τζέιμς πόνεσε! Πόνεσε τόσο που θέλουν εκδίκηση! Μπορούν να τα καταφέρουν; Φαίνεται πως έχουν τις ελπίδες τους απόψε! Αν θα συμβεί αυτό ωστόσο θα το μάθουμε με σίγουρο Survivor spoiler εντός της ημέρας στο Athensmagazine.gr! Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι καθώς ακολουθούν αρκετά αποκλειστικά θέματα από το Survivor!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share