Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Δεν έπρεπε να πάω στην τελευταία κούρσα": Λύγισε ο Γιώργος Κοψιδάς στο Survivor!

Η χειρότερη μέρα του Γιώργου Κοψιδά στο Survivor!

25 Ιανουαρίου 2021 00:01
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 4: Μοιραίος παίκτης για την ομάδα του αποδείχθηκε ο Γιώργος Κοψιδάς στον αγώνισμα επάθλου της Κυριακής (24/01) στο Survivor!

Ο αγαπημένος ηθοποιός πήγε στην τελευταία προσπάθεια για την ομάδα του με το σκορ στο 9-9 και μετά το τέλος του αγώνα και όταν πήγαν οι δύο ομάδες στις καλύβες του, τότε οι Διάσημοι του έκαναν επίθεση με αποτέλεσμα ο ίδιος να λυγίσει και να βάλει τα κλάματα!

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Αthensmagazine.gr:

Survivor 4: Έβαλε τα κλάματα από Τριαντάφυλλο από την ειρωνεία του Τζειμς!

Survivor 4: Λύγισε καρδιές ο Τριαντάφυλλος με την αντίδρασή του μετά το τέλος του αγωνίσματος και την ήττα των Διασήμων από τους Μαχητές!

Τότε ο Τζέιμς Καφετζής, για ακόμα μια φορά, ειρωνεύτηκε τον Τριαντάφυλλο και ο τραγουδιστής μόλις γύρισαν στην καλύβα λύγισε! Συγκεκριμένα μόλις άκουσε τους συμπαίκτες του να κράζουν τον Τζέιμς για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε τότε εκείνος λύγισε και έβαλε τα κλάματα!

Μια άκρως ανθρώπινη αντίδραση από τον Τριαντάφυλλο! Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Survivor 4: Κέρασε "φεγγαράδα" ο James - Ο Λιανός "δίκασε" τον Καφετζή!

Survivor 4: Πρόδωσε τα αποκαλυπτήρια του... Τζέιμς Καφετζή ο Γιώργος Λιανός κατά την διάρκεια του αγωνίσματος!

Συγκεκριμένα ο Ροδίτης παίκτης μας έχει αποδείξει από τα πρώτα επεισόδια πως έχει ένα θεματάκι με το μαγιό του, το οποίο του φεύγει σε αρκετά αγωνίσματα με αποτέλεσμα να έχουμε... αποκαλυπτήρια!

Και κάπου εκεί έρχεται ο Γιώργος Λιανός να τον δικάσει! Και να μην θέλαμε να το δούμε ο παρουσιαστής μας αποκάλυψε μια.... "φεγγαράδα" που μας κέρασε ο Τζέιμς Καφετζής σκορπώντας γέλιο μέχρι δακρύων!

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share