Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: Έβαλε τα κλάματα ο Τριαντάφυλλος από την ειρωνεία του Τζειμς!

Μια άκρως ανθρώπινη αντίδραση από τον Τριαντάφυλλο!

24 Ιανουαρίου 2021 23:53
Survivor 4: Έβαλε τα κλάματα ο Τριαντάφυλλος από την ειρωνεία του Τζειμς!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 4: Λύγισε καρδιές ο Τριαντάφυλλος με την αντίδρασή του μετά το τέλος του αγωνίσματος και την ήττα των Διασήμων από τους Μαχητές!

Τότε ο Τζέιμς Καφετζής, για ακόμα μια φορά, ειρωνεύτηκε τον Τριαντάφυλλο και ο τραγουδιστής μόλις γύρισαν στην καλύβα λύγισε! Συγκεκριμένα μόλις άκουσε τους συμπαίκτες του να κράζουν τον Τζέιμς για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε τότε εκείνος λύγισε και έβαλε τα κλάματα!

Μια άκρως ανθρώπινη αντίδραση από τον Τριαντάφυλλο! Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Survivor 4: Κέρασε "φεγγαράδα" ο James - Ο Λιανός "δίκασε" τον Καφετζή!

Survivor 4: Πρόδωσε τα αποκαλυπτήρια του... Τζέιμς Καφετζή ο Γιώργος Λιανός κατά την διάρκεια του αγωνίσματος!

Συγκεκριμένα ο Ροδίτης παίκτης μας έχει αποδείξει από τα πρώτα επεισόδια πως έχει ένα θεματάκι με το μαγιό του, το οποίο του φεύγει σε αρκετά αγωνίσματα με αποτέλεσμα να έχουμε... αποκαλυπτήρια!

Και κάπου εκεί έρχεται ο Γιώργος Λιανός να τον δικάσει! Και να μην θέλαμε να το δούμε ο παρουσιαστής μας αποκάλυψε μια.... "φεγγαράδα" που μας κέρασε ο Τζέιμς Καφετζής σκορπώντας γέλιο μέχρι δακρύων!

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Survivor 4: Αυτός είναι ο λόγος που επιστρέφει ο Γιώργος Λιανός

Survivor 4: Στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος που ο Γιώργος Λιανός επιστέφει στην Ελλάδα, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να παίρνει τη θέση του παρουσιαστή! Τι έγινε γνωστό γι' αυτή την αποχώρηση;

Σύμφωνα με την εκπομπή, αποφασίστηκε να αναλάβει την παρουσίαση των τεσσάρων τελευταίων live του The Voice -δείτε εδώ τα highlights 22/1- μιας και δε βρέθηκε άλλη λύση.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, ο Γιώργος Λιανός θα εμφανιστεί κανονικά στα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης, Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, όμως θα φύγει αμέσως από τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου την ερχόμενη Παρασκευή να παρουσιάσει το μουσικό show.

O Ατζούν Ιλιτζαλί λοιπόν, θα αναλάβει την παρουσίαση του Survivor, από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 13 Φεβρουαρίου τουλάχιστον.

Μάθετε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share