Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Βρέθηκε χειρότερη παίκτρια από την Σαλαγκούδη - Αυτό είναι το "παλτό" των Μαχητών! (video)

Πω πω κακό που τους βρήκε!

24 Ιανουαρίου 2021 22:58
Survivor 4: Βρέθηκε χειρότερη παίκτρια από την Σαλαγκούδη - Αυτό είναι το
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 4: Τι και αν η παραγωγή έβαλε νέες παίκτριες για να ενισχύσει τις δύο ομάδες, αυτό μάλλον δεν ισχύει για εκείνη των Μαχητών!

Οι Διάσημοι είχαν την Ανθή Σαλαγκούδη και πλέον οι Μαχητές έχουν την Βαλέρια Χοψονίδου! Πω πω κακό που βρήκε την μπλε ομάδα! Όταν σας λέμε πως η νύφη του Βασίλη Σπανούλη είναι μεγάλο "γιωτόμπαλο" το εννοούμε! Στο πρώτο αγώνισμά της κυριολεκτικά τα έκανε μούσκεμα!

Η Βαλέρια, όχι απλά έχασε πανηγυρικά από την Μαριάνθη, αλλά με το ζόρι κατάφερε να τερματίσει την κούρσα! Κυριολεκτικά πρόκειται για την Ανθή Σαλαγκούδη των Μαχητών!

Δείτε την επική κούρσα στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Survivor 4: Μπήκαν οι δύο νέες παίκτριες αλλά... ανάποδα! (video)

Survivor 4: Νέα σελίδα στο αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης αφού στο παιχνίδι μπήκαν οι δύο νέες παίκτριες για τις οποίες σας είχαμε ενημερώσει!

Ο λόγος για την Βαλέρια Χοψονίδου και για την Μαριάνθη Καλατζάκη - Κάσδαγλη (δείτε εδώ ποια είναι)! Μόνο που η πρώτη μπήκε στους Μαχητές και η δεύτερη στους Διασήμους! Αυτή ήταν μια απόφαση της τελευταίας στιγμής από την παραγωγή αφού κρίνει ότι η Μαριάνθη είναι πιο δυνατή και η κόκκινη ομάδα την έχει περισσότερο ανάγκη!

Ποια ήταν τα πρώτα τους λόγια και ποια η αντίδραση των νέων τους συμπαικτών; Δείτε τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share