Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: Ντοπέ ο Πάνος Καλλίδης - Μεταμορφώθηκε στους μπλε και ξεφτίλισε και τον Κοψιδά! (video)

Τι έκανες πάλι παλικάρι μου;

24 Ιανουαρίου 2021 22:48
Survivor 4: Ντοπέ ο Πάνος Καλλίδης - Μεταμορφώθηκε στους μπλε και ξεφτίλισε και τον Κοψιδά! (video)
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 4: Έναν άλλον Πάνο Καλλίδη έχουμε δει από την στιγμή που ο τραγουδιστής μετακόμισε στην ομάδα των Μαχητών!

Ο Πάνος Καλλίδης την τελευταία εβδομάδα μας έχει συνηθίσει σε πολύ καλές κούρσες και το ίδιο έκανε και σήμερα κόντρα στον Γιώργο Κοψιδά! Ο αγαπημένος τραγουδιστής ως ένας νέος... Τζακ Νόρις έριξε στο καναβάτσο τον πρώην συμπαίκτη του και χάρισε μια απίστευτη νίκη στην ομάδα του!

Ούτε ντοπέ να ήταν ο Πάνος Καλλίδης!

Δείτε την επική κούρσα στο Athensmagazine.gr:

Survivor 4: "Έχουν ανέβει οι επιδόσεις Τραντάφυλλου και Καλίδη"

Survivor 4: Tις επιδόσεις του Τριαντάφυλλου και του Πάνου Καλίδη στο ριάλιτι επιβίωσης, σχολίασε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, ο Πέτρος Ίμβριος. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν μέσα στο παιχνίδι, τα οποία και έχουν γίνει viral.

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Ίμβριος που γνωρίζει καλά και τους δυο παίκτες, αναφέρθηκες στην αδυναμία τους, ωστόσο τόνισε πως οι Διάσημοι μπήκαν με ηττοπάθεια στο παιχνίδι.

"O Tριαντάφυλλος είναι πολύ αγαπημένος μου συνεργάτης επί σειρά ετών. Έχουμε κάνει πολλές νίκες και επιτυχίες μαζί. Στον Άγιο Δομίνικο νομίζω ότι γενικώς η ομάδα των Διάσημων πήγε με μια ηττοπάθεια. Εγώ ποτέ δε θα επικαλούμουν ούτε την ηλικία μου ούτε θα έλεγα ότι πήγα για να κάνω κάτι μέτριο. Θα έλεγα ότι ήρθα για να νικήσω.

Οι επιδόσεις του Τριαντάφυλλου πιστεύω 100% ότι έχουν ανέβει πάρα πολύ και έχει ανέβει ο πήχης. Όπως επίσης έχει ανέβει και ο φίλος μου ο Καλίδης, τα έχει πάει πάρα πολύ καλά. Ήταν αουτσάιντερ και τώρα ξαφνικά έκοψε το τσιγάρο, διαπρέπει και είναι πολύ δυνατός. Πιστεύω ότι τα παιδιά αρχίζουν και συνηθίζουν στις κακές συνθήκες διαβίωσης" πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Όσο για τη χειρονομία που έκανε ο Τριαντάφυλλος στην αντίπαλη ομάδα και στάθηκε αφορμή για μια μικρή κόντρα ανέφερε, "Παρεξηγήθηκε η χειρονομία του Τριαντάφυλλου αλλά ήταν καθαρά μια χειρονομία που κάνουν όλοι στους αγωνιστικούς χώρους του ποδοσφαίρου. Την έχουμε δει πολλές φορές, ο Τριαντάφυλλος είναι φίλαθλος, τρελαίνεται με όλα αυτά και είναι και λίγο παρορμητικός. Νομίζω δε θίχτηκαν δικαίως οι αντίπαλοι... Τα σχόλια του Περικλή ήταν λίγο άκομψα... Γελάω με αυτά που γράφονται για τον Τριαντάφυλλο και τον Καλίδη...".

Δείτε το βίντεο:

Survivor 4: Η κίνηση του Περικλή στον Τριαντάφυλλο, στο αγώνισμα πριν το συμβούλιο, που κανείς δεν παρατήρησε!

Μπορεί στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor 4 να έγινε το "σώσε" με την ανάδειξη της Ανθής Σαλαγκούδη ως πιο αγαπημένη παίκτρια και την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, όμως η κόντρα των πρωταγωνιστών δεν είχε προηγούμενο!

Ο Τριαντάφυλλος ήταν έξαλλος μετά το τέλος του συμβουλίου και φήμες τον θέλουν να τσακώθηκε άγρια με τον Περική Κονδυλάτο, όταν επέστρεψαν στην παραλία! Τι πραγματικά συνέβη; Το "έλα να δεις" με τις φήμες να αναφέρουν ότι επενέβη μέχρι και η παραγωγή για να αποφύγει τα χειρότερα!

Ωστόσο, το Athensmagazine.gr εντόπισε ένα στιγμιότυπο από το τελευταία επεισόδιο και συγκεκριμένα το τελευταίο αγώνισμα που δείχνει πόσο κακές είναι οι σχέσεις των δύο παικτών! Την ώρα λοιπόν που η Ανθή Σαλαγκούδη έκανε το 5 στα 5 και χάριζε μια νίκη στην ομάδα των Διασήμων, βασικά λίγο πριν κερδίσει αλλά πλησίαζε στη νίκη, ο Περικλής γύρισε να δώσει το χέρι του στον διπλανό του και μόλις κατάλαβε πως αυτός ήταν ο Τριαντάφυλλος τραβήχτηκε και έκανε από την άλλη!

Δείτε το στιγμιότυπο στο παρακάτω βίντεο μετά το 01:55:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share