Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: Κατέρρευσε η Σοφία - «Είναι ντροπή να μου λένε πως προβάλω τα παιδιά μου! Δεν τα "πουλάω"»

«Έσπασε» η Σοφία

24 Ιανουαρίου 2021 22:09
Survivor 4: Κατέρρευσε η Σοφία -  «Είναι ντροπή να μου λένε πως προβάλω τα παιδιά μου! Δεν τα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το νέο επεισόδιο του Survivor 4 ξεκίνησε με έναν καυγά και την Σοφία Μαργαρίτη να «λυγίζει» και να ξεσπά σε κλάματα.

Ειδικότερα, οι Κόκκινοι είχαν έναν άγριο τσακωμό με πρωταγωνίστριες την Ασημίνα Ιγγλέζου και την Σοφία Μαργαρίτη.

Πολλές βαριές κουβέντες ακούστηκαν, μια εκ των οποίων αφορούσε τα παιδιά των δύο γυναικών. Η Σοφία κατηγόρησε την Ασημίνα ότι πουλάει εν μέρει τα παιδιά της στο instagram με την δεύτερη να ανταποδίδει την άσχημη αυτή κουβέντα.

Το επόμενα πρωί όμως, η Σοφία ξέσπασε σε κλάματα και ομολόγησε πόσο πολύ αγαπάει τα παιδιά της και πως μάλιστα έφτασε στην Αθήνα με δανεικά λεφτά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι όλο αυτό το κάνει για τα παιδιά της και πως φυσικά της λείπουν αφάνταστα. Δείτε εδώ ωστόσο, ποια ομάδα κερδίζει σήμερα!

Survivor 4: Κωλοτούμπας Τριαντάφυλλος - Γλείφει την Σαλαγκούδη επειδή βγήκε αγαπημένη παίκτρια (video)

Survivor 4: Μας απογοήτευσε ο Τριαντάφυλλος! Αυτό δεν περιμέναμε να το δούμε ειδικά από τον "Τριαντα"!

Τι έκανε; Ο αγαπημένος τραγουδιστής είδαμε πως πλησίασε την Ανθή Σαλαγκούδη, στο πρώτο επεισόδιο μετά το επεισοδιακό συμβούλιο και της είπε ότι είναι ένα πολύ καλό παιδί και παρότι την ψήφιζε την συμπαθεί!

Φυσικά η Ανθή δεν έφαγε "κουτόχοτρο" και τον έθαψε κανονικά πίσω από την πλάτη του! Επειδή τα σχόλια είναι περιττά δείτε τι πραγματικά συνέβη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Survivor 4: "Έχουν ανέβει οι επιδόσεις Τραντάφυλλου και Καλίδη"

Survivor 4: Tις επιδόσεις του Τριαντάφυλλου και του Πάνου Καλίδη στο ριάλιτι επιβίωσης, σχολίασε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, ο Πέτρος Ίμβριος. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν μέσα στο παιχνίδι, τα οποία και έχουν γίνει viral.

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Ίμβριος που γνωρίζει καλά και τους δυο παίκτες, αναφέρθηκες στην αδυναμία τους, ωστόσο τόνισε πως οι Διάσημοι μπήκαν με ηττοπάθεια στο παιχνίδι.

"O Tριαντάφυλλος είναι πολύ αγαπημένος μου συνεργάτης επί σειρά ετών. Έχουμε κάνει πολλές νίκες και επιτυχίες μαζί. Στον Άγιο Δομίνικο νομίζω ότι γενικώς η ομάδα των Διάσημων πήγε με μια ηττοπάθεια. Εγώ ποτέ δε θα επικαλούμουν ούτε την ηλικία μου ούτε θα έλεγα ότι πήγα για να κάνω κάτι μέτριο. Θα έλεγα ότι ήρθα για να νικήσω.

Οι επιδόσεις του Τριαντάφυλλου πιστεύω 100% ότι έχουν ανέβει πάρα πολύ και έχει ανέβει ο πήχης. Όπως επίσης έχει ανέβει και ο φίλος μου ο Καλίδης, τα έχει πάει πάρα πολύ καλά. Ήταν αουτσάιντερ και τώρα ξαφνικά έκοψε το τσιγάρο, διαπρέπει και είναι πολύ δυνατός. Πιστεύω ότι τα παιδιά αρχίζουν και συνηθίζουν στις κακές συνθήκες διαβίωσης" πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Όσο για τη χειρονομία που έκανε ο Τριαντάφυλλος στην αντίπαλη ομάδα και στάθηκε αφορμή για μια μικρή κόντρα ανέφερε, "Παρεξηγήθηκε η χειρονομία του Τριαντάφυλλου αλλά ήταν καθαρά μια χειρονομία που κάνουν όλοι στους αγωνιστικούς χώρους του ποδοσφαίρου. Την έχουμε δει πολλές φορές, ο Τριαντάφυλλος είναι φίλαθλος, τρελαίνεται με όλα αυτά και είναι και λίγο παρορμητικός. Νομίζω δε θίχτηκαν δικαίως οι αντίπαλοι... Τα σχόλια του Περικλή ήταν λίγο άκομψα... Γελάω με αυτά που γράφονται για τον Τριαντάφυλλο και τον Καλίδη...".

Δείτε το βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share