Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Άντε καραγκιοζάκο...": Άγριος Τσακωμός Τριαντάφυλλου - Περικλή στο Survivor!

Ξέφυγε η κατάσταση!

24 Ιανουαρίου 2021 22:02
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Τον είδαμε τον περιβόητο τσακωμό μεταξύ Τριαντάφυλλου και Περικλή στο Survivor!

Οι δύο άνδρες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια με τον Τριαντάφυλλο να χαρακτηρίζει τον Κονδυλάτο "καραγκιοζάκο" και να του ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να του μιλάει άλλο μέσα στο παιχνίδι!

Όπως ήταν λογικό ο Περικλής στην συνέχεια τον έθαψε κανονικά! Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως έπεσε αρκετό "κόψιμο" στο μοντάζ αφού το επεισόδιο ήταν αρκετά πιο χοντρό ενώ παρενέβη και η παραγωγή, κάτι που φυσικά δεν είδαμε!

Survivor 4: Η κίνηση του Περικλή στον Τριαντάφυλλο, στο αγώνισμα πριν το συμβούλιο, που κανείς δεν παρατήρησε!

Survivor spoiler: Μπορεί στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor 4 να έγινε το "σώσε" με την ανάδειξη της Ανθής Σαλαγκούδη ως πιο αγαπημένη παίκτρια και την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, όμως η κόντρα των πρωταγωνιστών δεν είχε προηγούμενο!

Ο Τριαντάφυλλος ήταν έξαλλος μετά το τέλος του συμβουλίου και φήμες τον θέλουν να τσακώθηκε άγρια με τον Περική Κονδυλάτο, όταν επέστρεψαν στην παραλία! Τι πραγματικά συνέβη; Το "έλα να δεις" με τις φήμες να αναφέρουν ότι επενέβη μέχρι και η παραγωγή για να αποφύγει τα χειρότερα!

Ωστόσο, το Athensmagazine.gr εντόπισε ένα στιγμιότυπο από το τελευταία επεισόδιο και συγκεκριμένα το τελευταίο αγώνισμα που δείχνει πόσο κακές είναι οι σχέσεις των δύο παικτών! Την ώρα λοιπόν που η Ανθή Σαλαγκούδη έκανε το 5 στα 5 και χάριζε μια νίκη στην ομάδα των Διασήμων, βασικά λίγο πριν κερδίσει αλλά πλησίαζε στη νίκη, ο Περικλής γύρισε να δώσει το χέρι του στον διπλανό του και μόλις κατάλαβε πως αυτός ήταν ο Τριαντάφυλλος τραβήχτηκε και έκανε από την άλλη!

Δείτε το στιγμιότυπο στο παρακάτω βίντεο μετά το 01:55:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share