Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Επέστρεψε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Η απάντησή της για το αν θα επιστρέψει στο ριάλιτι

24 Ιανουαρίου 2021 17:50
Survivor 4: Επέστρεψε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Φωτογραφίες από το αεροδρόμιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Μόλις επέστρεψε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι από τον Άγιο Δομινίκο και φυσικά σας έχουμε φωτογραφίες από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Παράλληλα, δείτε ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το αγώνισμα επάθλου!

Το μεσημέρι της Κυριακής η πολυσυζητημένη μαύρη γαζέλα του ριάλιτι επιβίωσης επέστεψε στην χώρα μετά από ένα πολύωρο και κουραστικό ταξίδι. Η ίδια φαινόταν πράγματι εξαντλημένη και αδυνατισμένη, καθώς οι συνθήκες διαβίωσης στο νησί είναι εξαιρετικά δύσκολες.

Πολλοί φυσικά ήταν οι δημοσιογράφοι που περίμεναν την Ελίζαμπεθ στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου προκειμένου να προχωρήσει σε αποκαλύψεις και δηλώσεις αναφορικά με το παιχνίδι.

Η ίδια, αν και πολύ ταλαιπωρημένη, χαιρέτησε και υποδέχτηκε τους δημοσιογράφους αλλά οι δηλώσεις της ήταν λίγες και περιεκτικές. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως: «Δεν περίμενα να φύγω, το αγάπησα το survivor. Βεβαίως και υπάρχουν κλίκες που με έβγαλαν εκτός παιχνιδιού» ενώ στην ερώτηση της πιθανής επιστροφής της στο παιχνίδι απάντησε: «Δεν ξέρω αν θα ξαναγυρίσω».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο αεροδρόμιο

Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Ελέτσι Ελίζαμπεθ

Survivor 4: "Η Ανθή είναι πραγματικά άχρηστη"- Η κρυφή συνομιλία της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και η επιστροφή της στην Ελλάδα

Survivor 4: Έγινε γνωστό, ότι η Ελίζαμπεθ Ελέτσι επιστρέφει Ελλάδα μετά την επεισοδιακή της αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, η πρώην παίκτρια, είχε και μια επικοινωνία με δημοσιογράφο, η οποία ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Να υπενθυμίσουμε βέβαια, ότι πριν λίγες ώρες έκανε κάποιες αινιγματικές αναρτήσεις για την επιστροφή της στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος του Mykonos Live TV, λίγο πριν πετάξει για Αθήνα επικοινώνησε με τον καλό της φίλο και συνάδελφο Πέτρο Νάζο.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, δηλώνει αδικημένη και στενoχωρημένη με την αποχώρησή της, αλλά ταυτόχρονα χαρούμενη με την τόση αγάπη του κόσμου, καθώς δέχτηκε περισσότερα από 11.500 μηνύματα συμπαράστασης μέσω των social media, τα οποία κάνουν λόγο για αδικία και μεγάλο λάθος της παραγωγής. Μάλιστα, όπως θα δείτε και παρακάτω, η ίδια αναφέρθηκε και στη Σαλαγκούδη γράφοντας χαρακτηριστικά: "Η Ανθή είναι πραγματικά άχρηστη"!

Δείτε τη συνομιλία:

undefined

undefined

undefined

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share