Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

"Έχω φάει από σκουπίδια δυο τρεις φορές!" - Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου για το Survivor

Πέφτει πείνα στο Survivor!

24 Ιανουαρίου 2021 12:51
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Η Αγγελική Λάμπρη μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι και μετά τις δηλώσεις της, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, έκανε μια αποκάλυψη για την πείνα που βίωσε και ο ίδιος στο ριάλιτι, λέγοντας πως είχε φάει από τα σκουπίδια.

"Δεν ξέρω τι έχει ακουστεί, πάντως, ρύζι εγώ που έψαχνα σε όλα την παραλία δεν βρήκα. Μόνο αυτές τις πατάτες. Βρήκαμε, όμως, ρύζι στα αποφάγια μετά από παιχνίδι που έτρωγαν στο συνεργείο και εμείς ψάχναμε μήπως βρούμε τίποτα. Ψάχναμε στα αποφάγια, αυτό σας λέω μόνο", ανέφερε η ηθοποιός, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα λεφτά που παίρνουν οι διάσημοι.

Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου για τα φαγητά που έτρωγε από τα σκουπίδια

Οι δηλώσεις της Αγγελικής Λάμπρη, σχολιάστηκαν στον αέρα της εκπομπής με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να αποκαλύπτει, ότι και αυτός έκανε το ίδιο, όταν βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

"Δυστυχώς αυτό συμβαίνει. Έχω φάει από σκουπίδια πάρα πολλές φορές. Βασικά δυο τρεις φορές. Έχω φάει κάτι σάπιες μπανάνες, μαύρες. Η πείνα είναι τόση μεγάλη, που εκείνη τη στιγμή δεν υπολογίζεις τίποτα. Να σου λέει η Αγγελική Λάμπρη, που είναι γυναίκα ώριμη, έχει κάνει την καριέρα της, ότι έψαχνε σκουπίδια για να φάει, φανταστείτε πόσο μεγάλη είναι η πείνα εκεί. Το μυαλό σου το έχεις στο το τι θα βρεις", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δείτε το βίντεο:

Survivor 4: "Έφυγα την κατάλληλη στιγμή από το παιχνίδι γιατί..." - Η Αγγελική Λάμπρη "σπάει" τη σιωπή της

Η Αγγελική Λάμπρη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love it, όπου μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ σχολίασε και τα όσα έχουν σημειωθεί μέχρι σήμερα στον Άγιο Δομίνικο και στις δυο ομάδες.

Συγκεκριμένα, η επιτυχημένη ηθοποιός, η οποία πήρε αρκετά λεφτά, έκανε αποκαλύψεις και δε δίστασε να μιλήσει για τις συμπεριφορές των παικτών. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως έφυγε την κατάλληλη στιγμή από το παιχνίδι, καθώς δεν της αρέσει καθόλου αυτό που βλέπει. Δηλαδή, οι τσακωμοί ανάμεσα σε παίκτες και συμπαίκτες.

Όπως αποκάλυψε, τις 2 εβδομάδες που βρισκόταν στο Survivor 4, δεν υπήρχαν εντάσεις ανάμεσα στους Διάσημους. Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξή της στο παρακάτω βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share