Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: "Θα ήμουν μονίμως γυμνός στην παραλία": Ο Τάσος Ξιαρχό "σπάει" τη σιωπή του και μιλάει για το παιχνίδι!

Αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο πίσω από τους λόγους που δεν πήγε στο Survivor!

24 Ιανουαρίου 2021 09:14
Survivor 4:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Ο Τάσος Ξιαρχό, το απόγευμα του Σαββάτου 23/01, βρέθηκε καλεσμένος στις Roomies και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο πίσω από το ριάλιτι επιβίωσης!

Ο καταξιωμένος και ταλαντούχος χορευτής είχε δεχτεί πρόταση για να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, η οποία λίγο μετά αναιρέθηκε με τον ίδιο να εξηγεί τους λόγους.

Τάσος Ξιαρχό: Όσα είπε για το Survivor

Έτσι, ο Τάσος αποκάλυψε το λόγο που και αυτός εν τέλει δεν ήθελε να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο λέγοντας χαρακτηριστικά: "Θα ήμουν ο ιδανικός παίκτης για το Survivor. Εντάξει δεν έγινε, δεν πέτυχε, είχα ένα θέμα με τον στρατό αλλά το έλυσα. Νομίζω επειδή έγινε πολύ ντόρος στα social δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν το έκανα εγώ, η παραγωγή δεν ήθελε πολύ δημοσιότητα.

Μου είπανε όχι για τα χρήματα που ζήτησα, και εγώ δε δέχτηκα αυτά που μου πρότειναν γιατί ήταν λιγότερα από αυτά που παίρνουν οι παίκτες μέσα στο παιχνίδι. Γενικά βρίζω πολύ και είμαι εκρηκτικός χαρακτήρας. Θα ήμουν ο καλύτερος με την Κάτια, θα κερδίζαμε παρέα.

Δεν θα τα πήγαινα καλά με αυτούς που θα ήταν αργοί, όχι στα αγωνίσματα, αλλά στη ζωή. Δεν το βλέπω το Survivor, γιατί μου δημιούργησε στρες 3 μέρες, συζήταγα πόσες μέρες αν θα μπω ή όχι. Μετά τον ντόρο με το Survivor, έχουν ανοίξει οι ευκαιρίες για δουλειές".

Και αμέσως μετά ο Τάσος πρόσθεσε: "Εγώ θα ήμουν γυμνός στην παραλία, μονίμως. Έχω ακούσει από παλιούς παίκτες ότι μέσα στο παιχνίδι σκέφτεσαι τα σεξουαλικά. Επίσης δεν θα άντεχα την βρώμα, θα έφτιαχνα σαπούνι μόνος μου, από το δάσος".

Δείτε τη συνέντευξή του:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share