Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Η κίνηση του Περικλή στον Τριαντάφυλλο, στο αγώνισμα πριν το συμβούλιο, που κανείς δεν παρατήρησε!

Οι δυο τους τσακώθηκαν άγρια!

24 Ιανουαρίου 2021 07:55
Survivor 4: Η κίνηση του Περικλή στον Τριαντάφυλλο, στο αγώνισμα πριν το συμβούλιο, που κανείς δεν παρατήρησε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Μπορεί στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor 4 να έγινε το "σώσε" με την ανάδειξη της Ανθής Σαλαγκούδη ως πιο αγαπημένη παίκτρια και την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, όμως η κόντρα των πρωταγωνιστών δεν είχε προηγούμενο!

Ο Τριαντάφυλλος ήταν έξαλλος μετά το τέλος του συμβουλίου και φήμες τον θέλουν να τσακώθηκε άγρια με τον Περική Κονδυλάτο, όταν επέστρεψαν στην παραλία! Τι πραγματικά συνέβη; Το "έλα να δεις" με τις φήμες να αναφέρουν ότι επενέβη μέχρι και η παραγωγή για να αποφύγει τα χειρότερα!

Ωστόσο, το Athensmagazine.gr εντόπισε ένα στιγμιότυπο από το τελευταία επεισόδιο και συγκεκριμένα το τελευταίο αγώνισμα που δείχνει πόσο κακές είναι οι σχέσεις των δύο παικτών! Την ώρα λοιπόν που η Ανθή Σαλαγκούδη έκανε το 5 στα 5 και χάριζε μια νίκη στην ομάδα των Διασήμων, βασικά λίγο πριν κερδίσει αλλά πλησίαζε στη νίκη, ο Περικλής γύρισε να δώσει το χέρι του στον διπλανό του και μόλις κατάλαβε πως αυτός ήταν ο Τριαντάφυλλος τραβήχτηκε και έκανε από την άλλη!

Δείτε το στιγμιότυπο στο παρακάτω βίντεο μετά το 01:55:

Survivor 4: Αυτός είναι ο λόγος που επιστρέφει ο Γιώργος Λιανός

Στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος που ο Γιώργος Λιανός επιστέφει στην Ελλάδα, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να παίρνει τη θέση του παρουσιαστή! Τι έγινε γνωστό γι' αυτή την αποχώρηση;

Σύμφωνα με την εκπομπή, αποφασίστηκε να αναλάβει την παρουσίαση των τεσσάρων τελευταίων live του The Voice μιας και δε βρέθηκε άλλη λύση.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, ο Γιώργος Λιανός θα εμφανιστεί κανονικά στα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης, Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, όμως θα φύγει αμέσως από τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου την ερχόμενη Παρασκευή να παρουσιάσει το μουσικό show.

O Ατζούν Ιλιτζαλί λοιπόν, θα αναλάβει την παρουσίαση του Survivor, από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 13 Φεβρουαρίου τουλάχιστον.

Μάθετε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share