Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 24/01: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου!

Προσοχή! Αν δε θέλετε να μάθετε μη... συνεχίσετε!

24 Ιανουαρίου 2021 07:06
Survivor spoiler 24/01: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 4 επιστρέφει απόψε μετά τα όσα συνέβησαν στο τελευταίο επεισόδιο με μεγάλη μάχη για νέο έπαθλο ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές! Ποιος θα κερδίσει;

Στους Διάσημους το κλίμα είναι κάκιστο, αφού Ανθή Σαλαγκούδη και Περικλής Κονδυλάτος βρίσκονται στο περιθώριο, ενώ και ο τελευταίος θα έχει έναν έντονο τσακωμό με τον Τριαντάφυλλο! Στην αντίπερα όχθη οι νέοι Μαχητές βρίσκονται στα καλύτερά τους, αφού την προηγούμενη βδομάδα μέτρησαν τέσσερις νίκες σε τέσσερις αγώνες, την ίδια ώρα που το κλίμα στην καλύβα είναι το καλύτερο δυνατό!

Ωστόσο, τη νέα εβδομάδα έχουμε εξελίξεις με δύο νέες παίκτριες να μπαίνουν στο ριάλιτι στο νέο επεισόδιο! Ο λόγος για την Βαλέρια Χοψονίδου που θα τοποθετηθεί στην ομάδα των Διάσημων και μια... Μαριάνθη σ' εκείνη των Μαχητών!

Πάμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι! Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο φαγητού και να ξεκινήσει με το δεξί τη νέα εβδομάδα;

Survivor spoiler 24/01: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου;

Όπως βλέπουμε από τα πρώτα πλάνα που μας έδωσε ο ΣΚΑΙ, μέσα από το trailer της Παρασκευής, ο στίβος μάχης είναι αρκετά απαιτητικός, όπως και όλοι μετά τη δημιουργία νέων ομάδων! Η επαφή με το νερό είναι το κύριο χαρακτηριστικό, αφού διεξάγεται μέσα σε ποταμό, την ίδια στιγμή που και ο στόχος κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολος!

Θα καταφέρουν οι νέοι Διάσημοι να πάρουν την πρώτη τους νίκη ή οι Μαχητές θα πανηγυρίσουν για ακόμα μια φορά; Η απάντηση την Κυριακή με το σίγουρο Survivor spoiler του Athensmagazine.gr!

Οι πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.gr κάνουν λόγο για μεγάλο ντέρμπι που θα κριθεί στο... όριο! Ως πρώτο φαβορί μας δίνουν πάλι τους Μαχητές αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο! Αυτό θα είναι μετά το Survivor spoiler που θα ακολουθήσει εντός της ημέρας! Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες καθώς και το trailer από το επεισόδιο της ημέρας!

Δείτε φωτογραφίες:

Survivor spoiler Κυριακής

Survivor spoiler

Survivor αγώνισμα Κυριακής

Survivor spoiler αγώνισμα

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share