Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: "Εγώ φέτος..." - Η ανάρτηση του Νέρι Καστίγιο για το παιχνίδι επιβίωσης

"Δεν ξέρω πως βγαίνουν τέτοια δημοσιεύματα!"

23 Ιανουαρίου 2021 12:55
Survivor 4:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Αρκετά είναι αυτά που γράφονται για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, κι ένα από αυτά περιλαμβάνει και τη συμμετοχή του Νέρι Καστίγιο στο παιχνίδι, κάτι που ο ίδιος διαψεύδει κατηγορηματικά.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αποφάσισε με μια ανάρτησή του στα social media να ξεκαθαρίσει το τοπίο, ώστε να μη συνδέεται το όνομά του με το Survivor. "Δεν ξέρω πως βγάζουν τέτοια δημοσιεύματα. Εγώ φέτος δεν έχω μιλήσει με κανέναν από το Survivor. Πώς λέγονται όλα αυτά απορώ", έγραψε χαρακτηριστικά ο Νέρι Καστίγιο.

Η ανάρτηση του Νέρι Καστίγιο για το Survivor 4

ανάρτηση Νέρι Καστίγιο για Survivor

Survivor 4: "Έφυγα την κατάλληλη στιγμή από το παιχνίδι γιατί..." - Η Αγγελική Λάμπρη "σπάει" τη σιωπή της

Η Αγγελική Λάμπρη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love it, όπου μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ σχολίασε και τα όσα έχουν σημειωθεί μέχρι σήμερα στον Άγιο Δομίνικο και στις δυο ομάδες.

Συγκεκριμένα, η επιτυχημένη ηθοποιός, η οποία πήρε αρκετά λεφτά, έκανε αποκαλύψεις και δε δίστασε να μιλήσει για τις συμπεριφορές των παικτών. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως έφυγε την κατάλληλη στιγμή από το παιχνίδι, καθώς δεν της αρέσει καθόλου αυτό που βλέπει. Δηλαδή, οι τσακωμοί ανάμεσα σε παίκτες και συμπαίκτες.

Όπως αποκάλυψε, τις 2 εβδομάδες που βρισκόταν στο Survivor 4, δεν υπήρχαν εντάσεις ανάμεσα στους Διάσημους. Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξή της στο παρακάτω βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share