Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 4: "Έφυγα την κατάλληλη στιγμή από το παιχνίδι γιατί..." - Η Αγγελική Λάμπρη "σπάει" τη σιωπή της

"Με στενοχωρεί αυτό που βλέπω"

23 Ιανουαρίου 2021 12:07
Survivor 4:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Η Αγγελική Λάμπρη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love it, όπου μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ σχολίασε και τα όσα έχουν σημειωθεί μέχρι σήμερα στον Άγιο Δομίνικο και στις δυο ομάδες.

Συγκεκριμένα, η επιτυχημένη ηθοποιός, η οποία πήρε αρκετά λεφτά, έκανε αποκαλύψεις και δε δίστασε να μιλήσει για τις συμπεριφορές των παικτών. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως έφυγε την κατάλληλη στιγμή από το παιχνίδι, καθώς δεν της αρέσει καθόλου αυτό που βλέπει. Δηλαδή, οι τσακωμοί ανάμεσα σε παίκτες και συμπαίκτες.

Όπως αποκάλυψε, τις 2 εβδομάδες που βρισκόταν στο Survivor 4, δεν υπήρχαν εντάσεις ανάμεσα στους Διάσημους. Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξή της στο παρακάτω βίντεο:

Survivor: "Ξέσπασε" η Αγγελική Λάμπρη - "Αν ήμουνα ακόμη στο παιχνίδι θα..."

Μεγάλες φαίνεται να είναι οι αποκαλύψεις που γίνονται εκτός παιχνιδιού με τις πιο πρόσφατες να τις κάνει η Αγγελική Λάμπρη η οποία είχε αποχωρήσει πρόσφατα από το παιχνίδι. Επίσης μία μεγάλη συνεργασία περιμένει τον Περικλή Κονδυλάτο και τον Γιώργο Κοψιδά και μετά το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα η Αγγελική Λάμπρη βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, "Καλό Μεσημεράκι, στο ΣΚΑΪ όπου μίλησε για το Survivor αλλά και αποκάλυψε τι θα γινόταν αν παρέμενε ακόμη στο παιχνίδι.

Για όλα μίλησε η Αγγελική Λάμπρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η ηθοποιός

Ειδικότερα η γνωστή ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη μέσα από συνέντευξη της στο Νίκο Μουτσινά αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο του Survivor αλλά και τι θα γινόταν αν βρισκόταν ακόμη στο παιχνίδι επιβίωσης.

Στην αρχή ο Νίκος Μουτσινάς, έμεινε άφωνος βλέποντας την πρώην παίκτρια να εισβάλει στο πλατό χωρίς να το περιμένει όπου και φυσικά ξεκίνησε να τη ρωτάει για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Πέρασα πάρα πολύ ωραία, τώρα νιώθω περίεργα που είμαι απ’ έξω και τα βλέπω. Αν είχα παραμείνει, τώρα θα είχα πιάσει κουβέντα με όλα τα ζωντανά της παραλίας μας. Πέρασα πολύ ωραία, έκανα φιλαράκια! Όταν ήμουν εκεί, ήμασταν καλά. Έφυγα κι έγινε χαμός. Δεν ήταν καθόλου έτσι στην αρχή. Ήμασταν καλά στην αρχή, κάναμε πλάκα, περνάγαμε καλά και τώρα γίνεται ένας χαμός», είπε αρχικά η Αγγελική Λάμπρη.

«Δεν ήταν έτσι ο Περικλής όταν ήμουν εκεί. Κάναμε πολύ πλάκα με τον Περικλή, περνάγαμε πολύ ωραία. Αλήθεια σου λέω. Κάτι έχει γίνει. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία και δεν μετάνιωσα που το έκανα. Μέχρι και τη στιγμή που υπέγραψα, δεν ήμουν σίγουρη αν θέλω να πάω. Το αποφάσισα εκείνη τη στιγμή», πρόσθεσε επίσης η Αγγελική Λάμπρη.

Δείτε το βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share