Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4 - Τζέιμς Καφετζής: Τα ξέφρενα πάρτι σε πλοία και οι... αισθησιακοί χοροί

Το αλκοόλ να ρέει κι όλοι να χορεύουν ανεξέλεκτα!

23 Ιανουαρίου 2021 11:35
Survivor 4 - Τζέιμς Καφετζής: Τα ξέφρενα πάρτι σε πλοία και οι... αισθησιακοί χοροί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Ο Τζέιμς Καφετζής δε θα λέγαμε πως είναι ένας ήσυχος παίκτης μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης. Βέβαια, ούτε στη ζωή του έξω από το παιχνίδι, αφού τα καλοκαίρια κάνει ξέφρενα boat party, τα οποία διοργανώνει ο ίδιος. Μάλιστα, βγήκε στη δημοσιότητα και ένα βίντεο στο οποίο φαίνονται ο ίδιος να δίνει ρεσιτάλ!

Ο Τζέιμς, δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία στη Ρόδο. Εκεί μάλιστα, έκανε διακοπές μαζί και με την Μαριπόζα.

Στο λογαριασμό της επιχείρησής του στο Instagram, υπάρχουν βίντεο με ξέφρενα πάρτι, χορό και αλκοόλ. Με λίγα λόγια είναι ο παράδεισος των νέων. Σε πολλά λοιπόν βίντεο, βλέπουμε και τον Τζέιμς Καφετζή.

Δείτε το βίντεο:

Survivor spoiler: Συναγερμός με Άννα Μαρία Βέλλη - Ένα βήμα πριν την αποχώρηση!

Τι συμβαίνει με την Άννα - Μαρία Βέλλη; Γιατί βρίσκεται ένα βήμα πριν αποχωρήσει από το Survivor 4; Το Athensmagazine.gr θα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο, όπως έκανε και με την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη.

Σήμερα λοιπόν, θα σας μεταφέρουμε το απόλυτο spoiler, το οποίο έχει να κάνει με την αποχώρηση της Βέλλη. Τι συμβαίνει με την υγεία της στο Survivor 4;

Άννα Μαρία Βέλλη Survivor

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης έχει αρχίσει και... αγχώνεται με τα πόσα πολλά κιλά έχει χάσει η παίκτρια. Η αλήθεια είναι πως πριν μπει στο Survivor, ήταν ήδη αρκετά λεπτή, αλλά τώρα, έχει χάσει κι άλλα!

Η όμορφη κοπέλα, μέχρι στιγμής στέκεται μια χαρά στα πόδια της. Όμως, το θέμα είναι πως η παραγωγή μετά από αυτό που έγινε με την Κάτια Ταραμπάνκο, που την άφησε κι αυτήν ο οργανισμός της έχει αρχίσει να φοβάται μην συμβεί κάτι παρόμοιο.

Για το λόγο αυτό, λοιπόν, η παραγωγή έχει ρίξει όλα της τα βλέμματα πάνω στην Άννα Μαρία, ώστε αν συμβεί κάτι να είναι σε ετοιμότητα για το οτιδήποτε γιατί πάνω από όλα έχει την υγεία των παικτών!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share