Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τέλος το Survivor για την Μαριπόζα!

Το Athensmagazine.gr σας έχει όλο το ρεπορτάζ για τη φήμη που κυκλοφορεί!

23 Ιανουαρίου 2021 10:42
Τέλος το Survivor για την Μαριπόζα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Μια πολύ έντονη φήμη κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες που θέλει την Έλενα Κρεμλίδου εκτός Survivor 4! Ποια είναι η αλήθεια; Το Athensmagazine.gr σας έχει το σχετικό ρεπορτάζ!

Συγκεκριμένα νωρίτερα, σας είχαμε παρουσιάσει το ενδεχόμενο να μπει η Ελίζαμπεθ στο Survivor και ειδικότερα στην ομάδα των Μαχητών, παίρνοντας την θέση παίκτη που θα αποχωρήσει οικειοθελώς! Ποιος θα είναι όμως αυτός ο παίκτης; Φήμες στο διαδίκτυο οργιάζουν, ότι η Μαριπόζα έχει ξεκαθαρίσει στην παραγωγή πως θέλει να φύγει γιατί έχει αντιμετωπίσει αρκετά θέματα με την υγεία της!

Μαριπόζα Survivor 4

Να θυμίσουμε πως η Έλενα μαζί με τον Τζέιμς έχουν επισκεφτεί ήδη μια φορά το νοσοκομείο και η ίδια δείχνει να ζορίζεται με ζαλάδες και αδιαθεσίες! Γι' αυτό το λόγο έχει ενημερώσει την παραγωγή πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο τις επόμενες μέρες να πάρει την μεγάλη και δύσκολη απόφαση! Άλλωστε οι μήνες που απομένουν για το τέλος του Survivor είναι αρκετοί και αν ήδη το σκέφτεται δύσκολα θα καταφέρει να αντέξει!

Πάντως το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει για κάθε ενδεχόμενο! Θα αποχωρήσει ή όχι οικειοθελώς η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου; Μόλις έχουμε σίγουρο Survivor spoiler και όχι απλά μια φήμη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο θα σας ενημερώσουμε σχετικά! Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr!

Survivor 4: Άγριο κράξιμο για τη Μαριπόζα

Το κράξιμο έχει… συνέχεια για την Έλενα Κρεμλίδου, με τη Ραμόνα Βλαντή να τοποθετείται για ακόμη μια φορά για όσα συμβαίνουν στο Survivor, «κατακεραυνώνοντας» τη Μαριπόζα και υπερασπιζόμενη τον Περικλή Κονδυλάτο.

Η νικήτρια του My Style Rocks δεν χαρίστηκε σε κανέναν και έκανε πολύ αυστηρές δηλώσεις τόσο για την Ανθή Σαλαγκούδη, όσο και για την Κάτια Ταραμπάνκο. Η αλήθεια είναι βέβαια πως αυτή που μπήκε για τα καλά στο «στόχαστρό» της ήταν η Έλενα Μαριπόζα.

Την ίδια στιγμή, η Ραμόνα Βλαντή μίλησε για τη συμπεριφορά του Περικλή Κονδυλάτου στο ριάλιτι επιβίωσης και τόνισε πως η παραγωγή του κάνει ερωτήσεις ώστε να μιλάει ανοιχτά για τους συμπαίκτες του, ενώ έχει ήδη ακουστεί ότι η παραγωγή του έχει πει να το «παίζει» κακός.

«Κεραυνοί» από τη Ραμόνα Βλαντή στη Μαριπόζα

«Κάθε χρόνο δέχομαι πρόταση από το Survivor. Δε θεωρώ πως οι Διάσημοι αδίκησαν την Κάτια, εγώ αν ήμουν εκεί θα έκανα πολύ μεγάλο θέμα για το ρύζι. Δε θα την ψήφιζα ποτέ γιατί ήταν δυνατή παίκτρια. Περίμενα να φύγει η Ανθή, επίτρεψέ μου να μην πιστεύω ότι είναι η πιο δημοφιλής παίκτρια.

Ο Περικλής δεν είχε δει ούτε ένα επεισόδιο Survivor. Η παραγωγή κατάλαβε ότι τα λέει έξω από τα δόντια και έτσι του κάνει ερωτήσεις για να τον «τσιγκλάει». Αυτά συμβαίνουν σε όλα τα ριάλιτι, αυτό έκαναν και στην Κάτια στο GNTM. Με τον Περικλή είμαστε σαν οικογένεια, είναι ο πιο δοτικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει.

Η Μαριπόζα πουλάει κάτι πανιά κινέζικα που τα λέει ρούχα. Δεν ξέρω γιατί αυτές οι κοπέλες έχουν τόσο μεγάλο κοινό. Είναι instagrammer ημίγυμνη με αυτά τα κινέζικα που αν περνάς μπροστά από τη φωτιά γίνεσαι φλαμπέ. Δεν έχει παιδεία, δεν περίμενα να μιλήσει σωστά. Δίνει λάθος πρότυπο όπως όλες αυτές οι τσίτσιδες», είπε χαρακτηριστικά η Ραμόνα Βλαντή, με τις μαζορέτες του ΠΑΟΚ επίσης να είναι έξαλλες με την Κρεμλίδου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share