Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: "Δεν με πήραν τηλέφωνο" - Οι καταγγελίες του Νάσου Ντάλλη που απορρίφθηκε

Ακύρωσε όλες τις δουλειές του και τελικά έφυγαν χωρίς εκείνον!

23 Ιανουαρίου 2021 09:59
Survivor 4:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Ο Νάσος Ντάλλης ήταν ανάμεσα στους παίκτες των Μαχητών που θα πετούσε για Άγιο Δομίνικο με σκοπό να πέσει στους στίβους μάχης του ριάλιτι επιβίωσης. Όμως, τον ακύρωσαν τελευταία στιγμή χωρίς καν να τον ενημερώσουν.

Μιλώντας στην εκπομπή Πάμε Δανάη, αποκάλυψε πως ενώ είχε πάει στο γύρισμα για το trailer και του είχαν πει πως είναι μέσα στο παιχνίδι, τελικά όλοι αναχώρησαν από το αεροδρόμιο χωρίς εκείνον -δείτε εδώ το βιογραφικό του που είχε βγει-.

Τι είπε ο Νάσος Ντάλλης για το ριάλιτι επιβίωσης;

"Φτάσαμε μέχρι τον τελικό που κάναμε γυρίσματα, τρέιλερ, αυτά που θα έπαιζαν από ό,τι μας είπαν. Η υπεύθυνη παραγωγής μάς είπε 'εσείς οι 11 είστε που φεύγετε'. Τελικά, δεν με πήραν τηλέφωνο μία μέρα από ό,τι είδα πριν πετάξει το αεροπλάνο. Η μόνη ενημέρωση ήταν ότι με πήραν Σάββατο και μου είπαν είσαι στο παιχνίδι.

Δεν είχα δηλώσει εγώ συμμετοχή. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν αν με ενδιαφέρει να πάρω μέρος στο Survivor. Από αυτά που είδα εκεί, ο λόγος ήταν η φιλία μου με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Είμαστε 20 χρόνια φίλοι. Είναι πολύ άσχημο να σου λένε φεύγεις, να κλείνεις τις δουλειές σου και τελικά να μη φεύγεις ποτέ. Θεωρούσα ότι μπορεί να έφτανα μέχρι το τέλος, ειδικά με αυτό που βλέπω τώρα, σίγουρα θα πήγαινα στο τέλος".

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή του παρακάτω:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share