Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Συναγερμός με Άννα Μαρία Βέλλη - Ένα βήμα πριν την αποχώρηση!

Ανησυχία για την υγεία της

23 Ιανουαρίου 2021 09:41
Survivor spoiler: Συναγερμός με Άννα Μαρία Βέλλη - Ένα βήμα πριν την αποχώρηση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τι συμβαίνει με την Άννα - Μαρία Βέλλη; Γιατί βρίσκεται ένα βήμα πριν αποχωρήσει από το Survivor 4; Το Athensmagazine.gr θα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο, όπως έκανε και με την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη.

Σήμερα λοιπόν, θα σας μεταφέρουμε το απόλυτο spoiler, το οποίο έχει να κάνει με την αποχώρηση της Βέλλη. Τι συμβαίνει με την υγεία της στο Survivor 4;

Άννα Μαρία Βέλλη Survivor

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης έχει αρχίσει και... αγχώνεται με τα πόσα πολλά κιλά έχει χάσει η παίκτρια. Η αλήθεια είναι πως πριν μπει στο Survivor, ήταν ήδη αρκετά λεπτή, αλλά τώρα, έχει χάσει κι άλλα!

Η όμορφη κοπέλα, μέχρι στιγμής στέκεται μια χαρά στα πόδια της. Όμως, το θέμα είναι πως η παραγωγή μετά από αυτό που έγινε με την Κάτια Ταραμπάνκο, που την άφησε κι αυτήν ο οργανισμός της έχει αρχίσει να φοβάται μην συμβεί κάτι παρόμοιο.

Για το λόγο αυτό, λοιπόν, η παραγωγή έχει ρίξει όλα της τα βλέμματα πάνω στην Άννα Μαρία, ώστε αν συμβεί κάτι να είναι σε ετοιμότητα για το οτιδήποτε γιατί πάνω από όλα έχει την υγεία των παικτών!

Survivor spoiler - Μαριάνθη Καλατζάκη: Αυτή είναι η παίκτρια που μπαίνει την Κυριακή

Ποια είναι η Πλοίαρχος Μαριάνθη Καλατζάκη, η οπoία έχει μπει στο Survivor 4 και θα την δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής!

Το Athensmagazine.gr σας έταξε το πρωί ότι θα βρει ποια είναι η Μαριάνθη που θα μπει στους Μαχητές, αφού όλοι γνώριζαν πως θα μπει στο Survivor η Βαλέρια Χοψονίδου στους Διάσημους και μια Μαριάνθη στους Μαχητές! Κανείς όμως δεν γνώριζε ποια είναι αυτή η Μαριάνθη!

Ποια είναι η Μαριάνθη Καλατζάκη;

Το Athensmagazine.gr ωστόσο την εντόπισε! Πρόκειται για μια κοπέλα που εργάζεται ως Πλοίαρχος σε δρομολόγια πλοίου που πιάνουν λιμάνι στην Ιταλία και δηλώνει και αθλήτρια της κολύμβησης! Από τα δεδομένα αυτά καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για μια αρκετά δυνατή παίκτρια που θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα των Μαχητών!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share