Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Επιστρέφει στο ριάλιτι και μπαίνει στους Μαχητές η Ελίζαμπεθ Ελέτσι!

Έρχονται τα πάνω-κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης!

23 Ιανουαρίου 2021 08:17
Survivor spoiler: Επιστρέφει στο ριάλιτι και μπαίνει στους Μαχητές η Ελίζαμπεθ Ελέτσι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Απίστευτη εξέλιξη στο Survivor 4, αφού τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να επιστρέφει στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά για λογαριασμό της ομάδας των... Μαχητών! Μια εξέλιξη που θα φέρει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι!

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες μέρες από τη στιγμή που αποχώρησε... όπως αποχώρησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι από το Survivor -δείτε εδώ τη στιγμή της αποχώρησης- όμως φαίνεται πως η παραγωγή κατάλαβε το λάθος της και την επιστρέφει στο παιχνίδι! Τις τελευταίες ώρες αρκετές φήμες έχουν δει το φως της δημοσιότητας που θέλουν παίκτη των Μαχητών να αποχωρεί και τη θέση του να παίρνει η δημοσιογράφος από τη Μύκονο!

Ελίζαμπεθ Ελέτσι επιστροφή στο Survivor

Σκεφτείτε να δούμε ξαφνικά την Ελίζαμπεθ στα γαλάζια! Ποια θα είναι η αντίδραση του Τριαντάφυλλου και τον άλλων παιδιών που βρέθηκε αρκετά κοντά; Ποια θα είναι η αντίδραση της Ανθής Σαλαγκούδη που στην ουσία την... έδιωξε από το παιχνίδι;

Πάντως σας ξεκαθαρίζουμε πως πρόκειται για μια φήμη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και όχι για σίγουρο spoiler! Ωστόσο το γεγονός πως στο επεισόδιο της Κυριακής μπαίνουν στο παιχνίδι δύο παίκτες και όχι τρεις που αναμενόταν φουντώνει τις φήμες! Ότι δηλαδή, κράτησαν τον έναν για να τον βάλουν μαζί με ακόμα έναν στο Survivor! Κι αυτός ο ένας ίσως είναι και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι!

Survivor 4 - Ποια είναι η Ελίζαμπεθ Ελέτσι;

Πάμε να γνωρίσουμε και την Ελίζαμπεθ Ελέτσι για όσους φυσικά δεν τη γνωρίζουν! Πρόκειται για την κυρία Mykonos Live Tv ενώ έχει στην κατοχή και κατάστημα αισθητικής! «Η Γαζέλα της Μυκόνου», θα ταράξει τον αντρικό πληθυσμό! Άδικα;

Survivor spoiler - Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Πρόκειται για μία συνεργάτιδα του MykonosLiveTv, με άκρως εντυπωσιακές αναλογίες που… κόβουν την ανάσα και σε κάνω να την κοιτάζω με το στόμα ανοιχτό.

Για όσους απορούν για την καταγωγή της η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα. Οι γονείς της είναι από τη Νιγηρία και ήρθαν στη χώρα μας για γαμήλιο ταξίδι. Μαγεμένοι από τις ομορφιές και τον τρόπο ζωής της χώρας μας, αποφάσισαν να μείνουν εδώ και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους! Όσον αφορά τον λογαριασμό της στο Instagram η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αποτελεί ήδη μια star με περισσότερους από 155.000 followers!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share