Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Βόμβα» για τον Περικλή Κονδυλάτο - «Αυτό τον έκανε να ξεπεράσει τα όρια του»

Νέες αποκαλύψεις!

22 Ιανουαρίου 2021 14:00
Survivor 4: «Βόμβα» για τον Περικλή Κονδυλάτο - «Αυτό τον έκανε να ξεπεράσει τα όρια του»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβα» έπεσε για τον Περικλή Κονδυλάτο, με πρώην συμπαίκτριά του στο Survivor να αναφέρει πως η συμπεριφορά του τον τελευταίο καιρό στο παιχνίδι μόνο τυχαία δεν είναι, αφού κάτι τον έχει ενοχλήσει και τον έχει κάνει να ξεπεράσει τα όριά του.

H Αγγελική Λάμπρη εξήγησε πως η αποχώρησή της του έχει στοιχίσει και πως είναι πολλά που γίνονται στις παραλίες αλλά δεν τα βλέπουμε στην τηλεόραση, επομένως είναι άδικο να κρίνουμε τον Περικλή Κονδυλάτο.

Survivor 4: Αποκαλύψεις από την Αγγελική Λάμπρη για τη συμπεριφορά του Περικλή Κονδυλάτου

«Το αγόρι μου έκλαιγε όταν έφυγα. Είχαμε απίστευτη χημεία, κάναμε την πλάκα μας. Ένα παιχνίδι είναι. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν τσακώνεται αλλά αν κάτι με ενοχλεί, θα πάρω θέση.

Ο Περικλής δεν ήταν έτσι όταν ήμασταν μαζί μέσα. Είναι ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος που είναι υπέρ της ομάδας και λειτουργεί ομαδικά. Προφανώς τον έχουν ενοχλήσει κάποια πράγματα και έχει φτάσει στα όριά της. Είναι 24 ώρες και εμείς βλέπουμε μόνο 20 λεπτά. Γίνεται συρραφή, των highlights, των τσακωμών θα πω εγώ», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Λάμπρη, ο οποίος έλαβε νωρίτερα από φίλη του εξίσου αποθεωτικά λόγια.

Survivor trailer 24/01: Εξαφάνισε τον τσακωμό ο ΣΚΑΙ! Η είσοδος 2 νέων γυναικών και η ψυχολογική κατάρρευση της Σοφίας

Survivor trailer 24/01: Την ίδια ώρα που πληροφορίες για επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor κάνουν τον γύρο του διαδικτύου ο ΣΚΑΙ πρόβαλλε το trailer για το επεισόδιο του Survivor που θα παιχτεί την Κυριακή 24/1!

Εκεί δεν θα δούμε τον τσακωμό του Τριαντάφυλλου με τον Περικλή Κονδυλάτο, αφού ο ΣΚΑΙ τουλάχιστον από το trailer το έχει εξαφανίσει αλλά θα δούμε την είσοδο δύο γυναικών σε κάθε ομάδα! Για τους Διάσημους θα είναι η Βαλέρια Χοψονίδου και για τους Μαχητές θα σας ενημερώσουμε σε λίγο με νέο spoiler!

Ταυτόχρονα οι ομάδες δίνουν μεγάλη μάχη για το έπαθλο της ημέρας, την ίδια στιγμή που η Σοφία θα καταρρεύσει ψυχολογικά μιλώντας για τα παιδιά της!

Δείτε το trailer του επεισοδίου στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share