Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Survivor: Με διπλάσιες ψήφους από τον δεύτερο πιο δημοφιλής παίκτρια η Ανθή Σαλαγκούδη!

Είπατε κάτι;

22 Ιανουαρίου 2021 11:09
Survivor: Με διπλάσιες ψήφους από τον δεύτερο πιο δημοφιλής παίκτρια η Ανθή Σαλαγκούδη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Αυτό και αν είναι αποκάλυψη! Σας έκανε εντύπωση που η Ανθή Σαλαγκούδη βγήκε πιο αγαπητή παίκτρια από την ομάδα των Διασήμων; Η νέα αποκάλυψη θα σας οργίσει...

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, στο Open η Ανθή Σαλαγκούδη όχι απλά βγήκε πρώτη στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού αλλά μάλιστα και με διπλάσιες ψήφους! Τι μας δείχνει αυτό; Ότι όντως κάποιος θέλησε να... τρέξει έναν "αγώνα" ώστε να βγει πρώτη η Ανθή Σαλαγκούδη!

Survivor Σαλαγκούδη ψήφοι

Γιατί το λέμε αυτό; Διότι όταν πρέπει να ψηφίσεις 10 ανθρώπους οι ψήφοι γίνονται λιγότεροι για τον καθένα! Άρα είναι απίθανο η Ανθή Σαλαγκούδη, υπό φυσιολογικές συνθήκες, να είναι τα διπλάσια τηλεφωνήματα από τον Γιώργο Κοψιδά, που βρέθηκε στην δεύτερη θέση!

"Δεν με αγγίζουν": Ο πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη σπάει την σιωπή του για το σκάνδαλο στο Survivor!

Από το τελευταίο συμβούλιο του Survivor, όπου η Ανθή Σαλαγκούδη ψηφίστηκε ως η πιο δημοφιλή παίκτρια από το τηλεοπτικό κοινό, πολλοί ήταν οι... καλοθελητές που έτρεξαν να δηλώσουν πως επειδή ο μπαμπάς της είναι πρώην υφυπουργός έστησε την ψηφοφορία, κάτι που όπως σας αποκαλύψαμε με στοιχεία δεν ισχύει.

Ο Γιώργος Σαλαγκούδης, πατέρας της Ανθής και πρώην υφυπουργός, απαντά στην εφημερίδα On Time και την Σάσα Σταμάτη για όλα όσα ακούγονται για την κόρη του.

Οι δηλώσεις του μπαμπά της Ανθής Σαλαγκούδη

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου, "Θέλουμε να μας μιλήσετε για την Ανθή Σαλαγκούδη, γιατί έχει ανοιχτεί πόλεμος προς το πρόσωπό της", εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά:

«Καταρχάς, να σας πω ότι εγώ έχω συνηθίσει από αυτά. Είκοσι χρόνια, τώρα, τα έχω συνηθίσει και δεν με αγγίζουν. Να είστε καλά, καλό απόγευμα».

Να υπενθυμίσουμε πως το μόνο που έκανε την ημέρα της ψηφοφορίας στο Survivor ο Γεώργιος Σαλαγκούδης, ήταν πως απλά έβαλε μια ανάρτηση στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media παρακινώντας τους διαδικτυακούς του φίλους να ψηφίσουν την κόρη του. Ότι θα έκανε δηλαδή κι ένας μπαμπάς που δεν είναι ούτε πρώην υφυπουργός ούτε τίποτα, αν το παιδί του συμμετείχε σε ένα τέτοιο παιχνίδι...

Λίγα λόγια για τον πρώην υφυπουργό, Γεώργιο Σαλαγκούδη

Ο Γεώργιος Σαλαγκούδης είναι Έλληνας πολιτικός που διετέλεσε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υφυπουργός στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή. Γεννήθηκε το 1946 στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης. Σπούδασε χημεία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Υπήρξε βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία από το 1985 μέχρι το 2009, και διετέλεσε υφυπουργός Ανάπτυξης από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2006.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share