Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Μπαίνει στο ριάλιτι ο Νέρι Καστίγιο!

Spoiler Alert - Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στον Άγιο Δομίνικο!

22 Ιανουαρίου 2021 10:46
Survivor spoiler: Μπαίνει στο ριάλιτι ο Νέρι Καστίγιο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Εδώ και αρκετές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει για την είσοδο ποδοσφαιριστή στο Survivor, ο οποίος τελικά είναι ο Νέρι Καστίγιο!

Ένας ποδοσφαιριστής που λατρεύει το Survivor, ήταν να μπει στο Survivor 2, αλλά τελευταία στιγμή τον άλλαξαν με τον Γιάννη Τσίλη! Ο Νέρι Καστίγιο δοξάστηκε στον Ολυμπιακό αρχές της δεκαετίας του 2000 και έπαιξε επίσης σε Ουκρανία και Αγγλία με τις Σαχτάρ Ντόνετσκ και Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα!

Την αποκάλυψη έκανε πριν λίγο η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, στο Open και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο! S

Survivor spoiler: Ποιος είναι ο Νέρι Καστίγιο;

Ο Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο Κονφαλονιέρι (Nery Alberto Castillo Confalonieri, 13 Ιουνίου 1984) είναι Μεξικανός πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίστηκε στο τέλος της καριέρας του ως επιθετικός στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Μετά το τέλος της καριέρας του εγκαταστάθηκε και μένει μόνιμα στην Ελλάδα!

Survivor spoiler: Μπαίνει στο ριάλιτι ο Νέρι Καστίγιο!

Ο Καστίγιο γεννήθηκε στο Σαν Λουίς Ποτοσί, του Μεξικού. Όντας ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα παγκοσμίως στην ηλικία των 15 ετών, συμμετείχε με την ομάδα του, τη Ντανούμπιο, στο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης. Σε ένα τουρνουά στη Βραζιλία προξένησε το ενδιαφέρον σε πολλούς σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων. Ο πατέρας, που είναι παράλληλα και ο μάνατζερ του, προτίμησε ο γιος του να πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο Νέρι δεν τα κατάφερε να πάρει άδεια εργασίας. Έτσι, στα 16 του χρόνια, πήγε στον Ολυμπιακό.

Τρία χρόνια μετά, ο Καστίγιο έγινε βασικός τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και το UEFA Champions League. Οι καλές του εμφανίσεις και το αναμφισβήτητο ταλέντο του προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Ουρουγουάης αλλά και του Μεξικού για να συμμετάσχει στην εθνική ομάδα της κάθε χώρας.

Στη συνέχεια υπήρξαν φήμες για μετακίνησή του στην ιταλική Γιουβέντους, αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε ποτέ. Η μεταγραφή του παγκοσμίου φήμης βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Ριβάλντο και η αλλαγή προπονητή είχαν ως αποτέλεσμα ο Καστίγιο να χάσει τη θέση του βασικού στην ομάδα. Συνεχείς συγκρούσεις με τον προπονητή και τους συμπαίκτες του γίνονται η αιτία για να θεωρηθεί ο Νέρι ως ένας προβληματικός χαρακτήρας. Στις αρχές του 2006 ο πατέρας του διαπραγματεύεται με τη μεξικάνικη Κ.Ν. Γουαδαλαχάρα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται για την παραχώρηση του παίχτη.

Survivor spoiler: Μπαίνει στο ριάλιτι ο Νέρι Καστίγιο!

Στην αρχή της σεζόν 2006/07 ο Καστίγιο δείχνει να έχει ωριμάσει πολύ. Έχει σταματήσει να δημιουργεί προβλήματα έξω από το γήπεδο. Έτσι ο Ολυμπιακός του ανανεώνει το συμβολαίου για 4 ακόμα χρόνια με αυξημένες απολαβές.

Ο Καστίγιο ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στους φιλικούς αγώνες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για την περίοδο 2006/07. Τη φόρμα του αυτή επιβεβαίωσε και στους επίσημους αγώνες, καθώς έκανε την πιο παραγωγική του χρονιά του με τους ερυθρόλευκους σημειώνοντας 12 τέρματα.

Ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες στους οπαδούς του Ολυμπιακού, καθώς αναφερόταν συχνά στην αγάπη του για την ομάδα. Έτσι, πολύ συχνά τον είχαν υπερασπιστεί όταν ο τύπος του έχει ασκήσει έντονη κριτική και απαιτούσαν τη συνεχή παρουσία του στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share