Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Επιστρέφει η Κάτια Ταραμπάνκο - Θα "παγώσουν" οι παίκτες!

Τρομερό παρασκήνιο! Ξανά στο παιχνίδι η Κάτια Ταραμπάνκο;

22 Ιανουαρίου 2021 10:22
Survivor spoiler: Επιστρέφει η Κάτια Ταραμπάνκο - Θα
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Θα επιστρέψει η Κάτια Ταραμπάνκο στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor μέσα στις επόμενες μέρες;

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open και τόνισε πως έχει πληροφορίες ότι ίσως επιστρέψει η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor μέσα στις επόμενες μέρες! Άλλωστε το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών!

Τι θα πρέπει να γίνει όμως για να συμβεί αυτό; Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής νέοι παίκτες στο ριάλιτι θα μπουν μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου και μέχρι τότε ενδέχεται να επιστρέψει και η Κάτια Ταραμπάνκο στο παιχνίδι! Τι και αν αποχώρησε και γύρισε πριν λίγες ώρες στην Ελλάδα, δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να πάρει ξανά το αεροπλάνο της επιστροφής για τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor spoiler: Επιστρέφει η Κάτια Ταραμπάνκο

Survivor: "Κάγκελο" οι παίκτες!

Τι θα συμβεί εφόσον επιβεβαιωθεί η πληροφορία της Κατερίνας Καινούργιου; Φανταστείτε τι θα πάθουν οι παίκτες, ειδικά αυτοί που την αντιπαθούν, όταν θα την δουν ξαφνικά μπροστά τους στον Άγιο Δομίνικο! 90% τηλεθέαση μιλάμε... Φυσικά για να συμβεί αυτό θα πρέπει σίγουρα να κλειστεί μια νέα συμφωνία ανάμεσα στις εμπλοκόμενες πλευρές με φυσικά πολύ καλύτερες αμοιβές!

Επίσης επειδή αρκετοί θα πουν ότι θα είναι άδικο, διότι θα έχει επιστρέψει σπίτι της, θα έχει φάει, θα έχει πλυθεί και θα έχει δει τους δικούς της ανθρώπους, να τονίσουμε πως θα είναι το ίδιο άδικο όπως με το να μπει νέος παίκτης! Επομένως στην παραγωγή σκέφτονται πως εφόσον θα μπουν νέοι παίκτες γιατί να μην είναι η μια η Κάτια Ταραμπάνκο!

Κάτια Survivor

Μάλιστα η εκπομπή πρόσθεσε πως παρότι στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται ήδη τρεις νέοι παίκτες, μέσα στη νέα εβδομάδα θα δούμε 2 εξ' αυτών στο παιχνίδι για να κρατήσουν μια ακόμα θέση ανοικτή! Ενδεχομένως για την Κάτια Ταραμπάνκο ή λέμε εμείς τώρα για την... Ελίζαμπεθ Ελέτσι! Το μόνο σίγουρο είναι πως το Survivor πρόκειται για το παιχνίδι των ανατροπών.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share