Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Στους Μαχητές Περικλής - Σαλαγκούδη! Επιστρέφει στους Διάσημους η Ελίζαμπεθ

Απανωτές βόμβες στο Survivor - Αποκλειστικό παρασκήνιο

22 Ιανουαρίου 2021 09:01
Survivor spoiler: Στους Μαχητές Περικλής - Σαλαγκούδη! Επιστρέφει στους Διάσημους η Ελίζαμπεθ
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στο Survivor 4 μετά τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες με πρωταγωνιστές τους Περικλή Κονδυλάτο, Ανθή Σαλαγκούδη, Ελπίζαμπεθ Ελέτσι και Τριαντάφυλλο!

Το κλίμα στην ομάδα των Διασήμων είναι πλέον το χειρότερο που έχουμε δει ποτέ σε ομάδα στο Survivor και αυτό αρχίζει να προβληματίζει και την παραγωγή! Η κίνηση της Ανθής να δώσει ως υποψήφια, επειδή βγήκε πρώτη στην ψηφοφορία του κοινού (άλλο κι αυτό), την Ελίζαμπεθ και όχι πχ τον Γιώργο Κοψιδά που είχε ψηφίσει στις ψηφοφορίες για να την γλιτώσει ο φίλος της Περικλής έκανε τους πάντες έξαλλους και περισσότερο τον Τριαντάφυλλο!

Αλλάζουν Μαχητές Survivor

Ο τσακωμός μεταξύ του τραγουδιστή και του Κονδυλάτου που ακολούθησε ήταν τόσο έντονος που προβλημάτισε την παραγωγή και σκέφτεται να πάρει μέτρα! Σύμφωνα και με την εκπομπή του Θοδωρή Ρακιντζή στο διαδίκτυο, η παραγωγή θα πρέπει να κάνει ακόμα λίγες αλλαγές στις δύο ομάδες!

Survivor spoiler: Πως θα διαμορφωθούν οι νέες ομάδες;

Τι θα πρέπει να γίνει σύμφωνα με τον γνωστό τηλεκριτικό; Εφόσον αυτή την εβδομάδα δεν αποχωρήσει ο Περικλής θα πρέπει η παραγωγή να τοποθετήσει τον Κονδυλάτο στην ομάδα των Μαχητών, μαζί με την Ανθή (για να μην μείνει μόνη της και την "φάνε") και να επιστρέψει στους Διασήμους την Ελίζαμπεθ, διότι ήταν ξεκάθαρη αδικία να αποχωρήσει από το Survivor!

Μάλιστα ο Θοδωρής Ρακιντζής πρότεινε να μην βάλουν στο ριάλιτι έναν από τους τρεις παίκτες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο και περιμένουν να μπουν και να επιστρέψουν την δημοσιογράφο από τη Μύκονο! Βέβαια μια τέτοια κίνηση θα προκαλέσει πρόβλημα στην αξιοπιστία του Survivor, γιατί στην ουσία θα είναι σαν να παραδέχεται πως έγινε κάτι παράνομο με την ψηφοφορία που έβγαλε αγαπημένη παίκτρια του τηλεοπτικού κοινού την Ανθή Σαλαγκούδη!

Survivor spoiler

Πάντως το ενδεχόμενο να δούμε σύντομα, εφόσον δεν αποχωρήσει, τον Περικλή Κονδυλάτο στους Μαχητές, για λόγους ανωτέρας βίας, είναι ορατό και δεν θα πρέπει να το αποκλείσει κανείς!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr γιατί ακολουθούν πολλά αποκλειστικά θέματα γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share