Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor: Αποκαλυπτική η πρώτη ανάρτηση της Αγγελικής Λάμπρη μετά την αποχώρηση της - "Είμαι πολύ..."

Μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι

21 Ιανουαρίου 2021 23:50
Survivor: Αποκαλυπτική η πρώτη ανάρτηση της Αγγελικής Λάμπρη μετά την αποχώρηση της -

Survivor: Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση της η Αγγελική Λάμπρη έκανε την επιστροφή της στα social media όπου και έκανε και την πρώτη της ανάρτηση μετά από καιρό. Επίσης η Κάτια Ταραμπάνκο πριν λίγες ώρες έφτασε στην Ελλάδα όπου και την αποθανάτισε ο τηλεοπτικός φακός.

Η Αγγελική Λάμπρη εδώ και λίγες μέρες έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης του Survivor, με την ίδια να κάνει την πρώτη της ανάρτηση στο instagram και μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι.

Survivor: Η ανάρτηση της Αγγελικής Λάμπρης

Ειδικότερα η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παραλία του Αγίου Δομίνικου και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα συναισθήματά της για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Αγγελική Λάμπρη μαζί με την φωτογραφία έγραψε κιόλας ότι «είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την αξέχαστη εμπειρία που έζησα! Ε ναι λοιπόν, έφτασα μέχρι τον Άγιο Δομίνικο, έκανα μια τρέλα δοκιμάζοντας τα όρια μου! Ένα παιχνίδι ήταν ,η ζωή μας ολόκληρη είναι ένα παιχνίδι.....Ας την ζούμε λοιπόν και ας την απολαμβάνουμε με όλη μας την ψυχή!!! Καλή χρονιααά να έχουμε!!!».

Δείτε την δημοσίευση:

Αυτή είναι η ανάρτηση της γνωστής ηθοποιού.

Survivor: Έρχεται μεγάλη συνεργασία για τον Περικλή Κονδυλάτο και τον Γιώργο Κοψιδά

Survivor: Από ότι φαίνεται τα πράγματα είναι αρκετά θετικά για ορισμένους παίκτες του Survivor και μετά το παιχνίδι επιβίωσης, ο λόγος για τον Περικλή Κονδυλάτο και τον Γιώργο Κοψιδά. Επίσης η Κάτια Ταραμπάνκο μέσα από τα social media ανήρτησε ότι επιστρέψει στην Ελλάδα με ένα χαρακτηριστικό μήνυμα.

Συγκεκριμένα οι δύο παίκτες του Survivor αναμένεται να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους μαζί μετά το Survivor όπου και αποκαλύφθηκε πρόσφατα μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Κιανούργιου, "Ευτυχείτε".

Έρχεται μεγάλη συνεργασία μετά το Survivor.

Survivor: Η μεγάλη συνεργασία

Ειδικότερα καλεσμένος στην εκπομπή "Ευτυχείτε", ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Βασίλης Ζούλιας, στενός φίλος και συνεργάτης του Περικλή Κονδυλάτου, ανακοίνωσε πως ο Γιώργος Κοψιδάς μετά το Survivor, θα συνεργαστεί μαζί τους.

Μπορεί οι δυο συμπαίκτες να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, ωστόσο αποκάλυψε για το τι θα γίνει όταν οι δύο άνδρες βγουν από το παιχνίδι. «Είδα τον χαιρετισμό που έκανε ο Περικλής με τον Κοψιδά και μου άρεσε πολύ. Ο κύριος Κοψιδάς θα είναι στο σόου μας πρώτη σειρά. Και σόου χωρίς τον Περικλή δεν γίνεται», είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Ζούλιας.

Δείτε το βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share