Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor: Η πρώτη ανάρτηση της Κάτιας Ταραμπάνκο μετά την αποχώρηση της (video)

Κάνει τη μεγάλη επιστροφή

21 Ιανουαρίου 2021 18:29
Survivor: Η πρώτη ανάρτηση της Κάτιας Ταραμπάνκο μετά την αποχώρηση της (video)

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο μετά από αρκετές μέρες στο νησί του Άγιου Δομίνικου έκανε την επιστροφή της και το έδειξε μέσα από ανάρτηση της. Επίσης φαίνεται πως επιστρέφει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι διότι η ψηφοφορία μάλλον ήταν στημένη.

Την μεγάλη επιστροφή φαίνεται πως κάνει η Κάτια Ταραμπάνκο από το νησί του Άγιου Δομίνικου και το παιχνίδι επιβίωσης Survivor όπου και το έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Επιστρέφει στην Ελλάδα η Κάτια Ταραμπάνκο.

Survivor: Η ανάρτηση με την επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο

Ειδικότερα η Κάτια Ταραμπάνκο που για πολλούς θεωρούταν το μεγάλο φαβορί για το παιχνίδι επιβίωσης φαίνεται πως κάνει τη μεγάλη επιστροφή στην Ελλάδα. Οι λόγοι που η πρώην παίκτρια επιστρέφει είναι ότι δεν άντεξε ψυχολογικά και ύστερα από προβλήματα υγείας, αποφάσισε να αποχωρήσει.

Από εκείνη τη στιγμή, δεν είδαμε καμία ανάρτηση της, μέχρι σήμερα που ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από το αεροπλάνο κατά τη διάρκεια της επιστροφής της στην Ελλάδα. Χαρακτηριστική είναι η μια λέξη που έγραψε στο βίντεο "Home".

Δείτε την ανάρτηση της:

Κλάμα: Το «Ράδιο Αρβύλα»… γλεντάει την Κάτια Ταραμπάνκο μετά την αποχώρηση από το Survivor

Η Κάτια Ταραμπάνκο αποτελεί παρελθόν από το Survivor, έχοντας αναγκαστεί λόγω της υγείας της να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, και το «Ράδιο Αρβύλα» θέλησε να της… αποτίσει φόρο τιμής για μια διαφορετική της ιδιότητα.

Η άλλοτε παίκτρια των Διασήμων δε βρίσκεται πια στο ριάλιτι, έχοντας αποτελέσει ίσως το πολυσυζητημένο του πρόσωπο, με την παρέα του Αντώνη Κανάκη να θυμάται πως η ίδια… ασχολείται με την ποίηση, παρουσιάζοντας έτσι μια συνέντευξή της, όπου μεταξύ άλλων είχε απαγγείλει ένα… δημιούργημά της.

Κάτια Ταραμπάνκο: Η νέα της ποιητική συλλογή... εμφανίστηκε στο «Ράδιο Αρβύλα»

Με αυτό τον τρόπο, σατίρισαν την ικανότητά της ως ποιητή, συστήνοντάς μας τη συλλογή «Τάνγκο με τον ουρακοτάγκο της Κάτιας Ταραμπάνκο», προκαλώντας γέλιο… μέχρι θανάτου με τους υπέροχους στίχους, που «σκαρφίστηκαν», με την Κάτια παράλληλα να προχωρά σε φοβερές αποκαλύψεις για το παιχνίδι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share