Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Σκάνδαλο με την ψηφοφορία - Όλα τα τηλέφωνα για την Σαλαγκούδη από τα Βασιλικά Θεσσαλονίκης!

Όλες οι ψήφοι ήρθαν από το χωριό της Ανθής!

21 Ιανουαρίου 2021 10:25
Survivor 4: Σκάνδαλο με την ψηφοφορία - Όλα τα τηλέφωνα για την Σαλαγκούδη από τα Βασιλικά Θεσσαλονίκης!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Απίστευτη αποκάλυψη σχετικά με την πρώτη θέση της Ανθής Σαλαγκούδη στην ψηφοφορία του κοινού για τον πιο αγαπημένο παίκτη της εβδομάδας στο Survivor!

Όπως είχε γίνει και την περασμένη εβδομάδα και δεν αποκαλύφθηκε το ίδιο έγινε και χτες! Η Ανθή Σαλαγκούδη βγήκε πιο αγαπημένη παίκτρια του ριάλιτι, έδωσε την Ελίζαμπεθ ως υποψήφια και αποχώρησε εν τέλει! Αυτή η εξέλιξη έκανε έξαλλους τους πάντες, το κράξιμο ήταν απίστευτο και η παραγωγή θέλησε να ψάξει τι πραγματικά συνέβη!

Δηλαδή αν όλα τα τηλεφωνήματα, για παράδειγμα, έγιναν από ένα τηλέφωνο (κάποιος χορηγός ίσως)! Αυτό που εντόπισε η παραγωγή δεν τους προκάλεσε τεράστια έκπληξη αφού σχεδόν όλες οι κλήσεις προς το πρόσωπο της Ανθής Σαλαγκούδη ήταν από τα Βασιλικά Θεσσαλονίκης!

Survivor 4: Σκάνδαλο με την ψηφοφορία

Τι σημαίνει αυτό; Όπως είναι γνωστό πατέρας της Ανθής είναι πρώην Υφυπουργός, ο Γιώργος Σαλαγκούδης και φέρεται πως έχει δαπανήσει ένα μεγάλο ποσό για να κρατήσει την κόρη του στο ριάλιτι! Μάλιστα ο πατέρας της δημοσιογράφος είχε κάνει μεγάλη μάχη και στα social media για την κόρη του, επικαλούμενος μάλιστα χρώματα της Μακεδονίας!

Όπως καταλαβαίνετε επομένως η Ανθή Σαλαγκούδη ψηφίστηκε από ένα... συγκεκριμένο χωριό!

Survivor spoiler: Ζήτησε να αποχωρήσει η Ανθή Σαλαγκούδη!

Απίστευτες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 4 μετά το χθεσινό συμβούλιου του νησιού και την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι!

Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από την στρατηγική που έπαιξε η Ανθή Σαλαγκούδη για να αποχωρήσει η δημοσιογράφος κι όχι ο καλός της φίλος, Περικλής Κονδυλάτος!

Η είδηση πως αποχωρεί μια δυνατή παίκτρια που έφερνε νίκες στην ομάδα και ειδικά μετά από στρατηγική ενός αντίπαλου συμπαίκτη τους για να μείνει ένας ακόμα αδύναμος παίκτης έφερε οργή στους Διάσημους και το τρίτο ημίχρονο του συμβουλίου είχε τρομερό παρασκήνιο, όπως σας αποκαλύψαμε και νωρίτερα εδώ στο Athensmagazine.gr!

Το μπούλινγκ που δέχτηκε η Ανθή Σαλαγκούδη αμέσως μετά το τέλος του συμβουλίου ήταν έντονο ενώ και η πρώτη μέρα μετά στο νησί ήταν εφιαλτική για την παρουσιάστρια (τα γυρίσματα έχουν γίνει τουλάχιστον δύο μέρες πριν)!

Survivor spoiler: Ζήτησε να αποχωρήσει η Ανθή Σαλαγκούδη!

Survivor spoiler: Ζήτησε να αποχωρήσει η Ανθή Σαλαγκούδη!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr η Ανθή Σαλαγκούδη ζήτησε να αποχωρήσει, χωρίς όμως να έχει πάρει την τελική της απάντηση! Η αλήθεια είναι πως αποτέλεσε μια μέθοδο προς... πίεση στην παραγωγή για να ηρεμήσει η κατάσταση! Η αντίδραση όμως που πήρε την έκανε να πάρει πίσω από μόνη της την αρχική της απόφαση!

Τι θέλουμε να πούμε; Μόλις μίλησε με μέλη της παραγωγής και τους αποκάλυψε την σκέψη της να φύγει τους είδε αρκετά "θερμούς" με αποτέλεσμα να το ξανασκεφτεί διότι τα 6.500 ευρώ που παίρνει την εβδομάδα είναι ένα τεράστιο ποσό που δεν το βρίσκει αλλού! Η εξέλιξη αυτή για την παραγωγή θα ήταν εξαιρετική, αφού θα κατάφερνε να ξεφορτωθεί ένα άτομο που και χαμηλές επιδόσεις έχει στα αγωνίσματα και έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα με την στρατηγική της!

Πάντως δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο τελικά η Ανθή να αποχωρήσει από το Survivor αφού οι πρώτες ώρες μετά το συμβούλιο είναι τραγικές και κανείς, πέρα του Περικλή, δεν την απευθύνει τον λόγο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share