Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μυγιάγγιχτη η Ανθή Σαλαγκούδη: Το σκούντημα του Τριαντάφυλλου και το τράβηγμα λες και έχει χολέρα!

Πολλοί το είδαν, ελάχιστοι το παρατήρησαν!

21 Ιανουαρίου 2021 08:27
Μυγιάγγιχτη η Ανθή Σαλαγκούδη: Το σκούντημα του Τριαντάφυλλου και το τράβηγμα λες και έχει χολέρα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ούτε παιδάκια στο Δημοτικό δεν είχαμε ανάλογες αντιδράσεις με εκείνες της Ανθής Σαλαγκούδη στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor!

Ο λόγος ήταν προφανές! Το σκάνδαλο να δώσει υποψήφια την Ελίζαμπεθ Ελέτσι για να την γλιτώσει ο φίλος της Περικλής, τι και αν πεινάσουν στην καλύβα, δεν άρεσε σε κανέναν ειδικά στους συμπαίκτες της! Ένας από αυτούς ήταν και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μάλιστα είχε έρθει κοντά με την Ελίζαμπεθ!

Ο τραγουδιστής ήταν έξαλλος με την απόφαση της συμπαίκτριάς της και ενώ μιλούσε ο Γιώργος Λιανός στο χθεσινό συμβούλιο θέλησε να την ρωτήσει γιατί την ψήφισε! Μόλις την ακούμπησε όμως στο χέρι η... μυγιάγγιχτη Ανθή τραβήχτηκε λες και ο Τριαντάφυλλος είχε χολέρα!

Δείτε το περιστατικό που ελάχιστοι παρατήρησαν στο παρακάτω βίντεο μετά το 4:40:

Survivor 4 - Ανθή Σαλαγκούδη: «Πληρώνω το γεγονός ότι ο πατέρας μου ήταν υφυπουργός»

Πολλά έχει ακούσει η Ανθή Σαλαγκούδη από την συμμετοχή της στο Survivor και από χτες αποτελεί και όχι άδικο το "μαύρο πρόβατο" του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Πολλοί κατηγορούν τον ΣΚΑΙ για στημένα αποτελέσματα επειδή είναι κόρη πρώην Υφυπουργού και η ίδια στο παρελθόν είχε μιλήσει για τον πόλεμο που είχε δεχτεί για το γεγονός αυτό και βλέπει πλέον τον... εφιάλτη να επιστρέφει!

Συγκεκριμένα η Ανθή Σαλαγκούδη στο παρελθόν είχε βρεθεί στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και είχε μιλήσει για το γεγονός αυτό: «Πληρώνω το γεγονός ότι ο πατέρας μου ήταν υφυπουργός», είχε πει μεταξύ άλλων!

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω στο athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share