Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4 - Ανθή Σαλαγκούδη: «Πληρώνω το γεγονός ότι ο πατέρας μου ήταν υφυπουργός»

Τα σχόλια δικά σας!

21 Ιανουαρίου 2021 08:08
Survivor 4 - Ανθή Σαλαγκούδη: «Πληρώνω το γεγονός ότι ο πατέρας μου ήταν υφυπουργός»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλά έχει ακούσει η Ανθή Σαλαγκούδη από την συμμετοχή της στο Survivor και από χτες αποτελεί και όχι άδικο το "μαύρο πρόβατο" του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Πολλοί κατηγορούν τον ΣΚΑΙ για στημένα αποτελέσματα επειδή είναι κόρη πρώην Υφυπουργού και η ίδια στο παρελθόν είχε μιλήσει για τον πόλεμο που είχε δεχτεί για το γεγονός αυτό και βλέπει πλέον τον... εφιάλτη να επιστρέφει!

Συγκεκριμένα η Ανθή Σαλαγκούδη στο παρελθόν είχε βρεθεί στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και είχε μιλήσει για το γεγονός αυτό: «Πληρώνω το γεγονός ότι ο πατέρας μου ήταν υφυπουργός», είχε πει μεταξύ άλλων!

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω στο athensmagazine.gr:

Θέα Ανθή: Η Σαλαγκούδη νίκησε ξανά και φτιάχνει… πελατειακές σχέσεις με την Ελευθερία Ελευθερίου

Πλέον είμαστε βέβαιοι πως τα έχουμε δει όλα στο φετινό Survivor αφού στο αγώνισμα επάθλου η Ανθή Σαλαγκούδη έκανε το αδιανόητο... ευστοχίας πέντε στα πέντε, ανοίγοντας και... πελατειακές σχέσεις με την Ελευθερίου Ελευθερίου.

Ναι καλά ακούσατε, στο σημερινό αγώνισμα η Ανθή που είναι και υποψήφια προς αποχώρηση, σε έναν αρκετά δύσκολο στόχο έκανε το πέντε στα πέντε, παίρνοντας δεύτερη νίκη μετά την προηγούμενη.

Survivor 4: Νίκη με απίθανο 5/5 για την Ανθή Σαλαγκούδη

Αν και η παίκτρια, ήρθε δεύτερη, σε έναν αντικειμενικά δύσκολο στόχο δεν το έβαλε κάτω και έκανε το απίστευτο. Η ίδια ύστερα δήλωσε πως απλά υπολόγιζε τις αποστάσεις και το κατάφερε!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share