Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor Mega Spoiler: Αποχωρεί η Ελίζαμπεθ Ελέτσι!

Τρομερό ανατροπή! Την έφαγε η κλίκα

20 Ιανουαρίου 2021 23:32
Survivor Mega Spoiler: Αποχωρεί η Ελίζαμπεθ Ελέτσι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τι και αν η αρχική μας διαρροή έκανε λόγο για αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου τελικά έχουμε τεράστια ανατροπή την τελευταία στιγμή!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr ως τρίτη υποψήφια θα δοθεί η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία θα είναι κι αυτή που θα αποχωρήσει τελικά από το Survivor!

Survivor Mega Spoiler: Αποχωρεί η Ελίζαμπεθ Ελέτσι!

Προτεινόμενος προς αποχώρηση δόθηκε χτες, όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το Athensmagazine.gr, ο Περικλής Κονδυλάτος και μαζί με την φίλη του, Ανθή Σαλαγκούδη αποτελούν το αρχικό δίδυμο αυτής της εβδομάδας! Ποιος θα είναι ο τρίτος; Θα το μάθουμε σήμερα, φυσικά μέσα από το Athensmagazine.gr πρώτα, με τον πιο αγαπημένο παίκτη από την ομάδα των Διασήμων να τον δίνει! Ποιος θα είναι αυτός; Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι! Και σύμφωνα με πληροφορίες είναι κι αυτό που αποχωρεί από το Survivor!

Θέα Ανθή: Η Σαλαγκούδη νίκησε ξανά και φτιάχνει… πελατειακές σχέσεις με την Ελευθερία Ελευθερίου

Πλέον είμαστε βέβαιοι πως τα έχουμε δει όλα στο φετινό Survivor αφού στο αγώνισμα επάθλου η Ανθή Σαλαγκούδη έκανε το αδιανόητο... ευστοχίας πέντε στα πέντε, ανοίγοντας και... πελατειακές σχέσεις με την Ελευθερίου Ελευθερίου.

Ναι καλά ακούσατε, στο σημερινό αγώνισμα η Ανθή που είναι και υποψήφια προς αποχώρηση, σε έναν αρκετά δύσκολο στόχο έκανε το πέντε στα πέντε, παίρνοντας δεύτερη νίκη μετά την προηγούμενη.

Survivor 4: Νίκη με απίθανο 5/5 για την Ανθή Σαλαγκούδη

Αν και η παίκτρια, ήρθε δεύτερη, σε έναν αντικειμενικά δύσκολο στόχο δεν το έβαλε κάτω και έκανε το απίστευτο. Η ίδια ύστερα δήλωσε πως απλά υπολόγιζε τις αποστάσεις και το κατάφερε!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share