Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Ο Κοψιδάς έδωσε την απάντηση που έπρεπε στον Κονδυλάτο - «Είσαι ξένο σώμα»

Επιτέλους «ξέσπασε» μετά από τόσες αιχμές

20 Ιανουαρίου 2021 22:49
Survivor 4: Ο Κοψιδάς έδωσε την απάντηση που έπρεπε στον Κονδυλάτο - «Είσαι ξένο σώμα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι αιχμές του Περικλή Κονδυλάτου είναι πολλές εδώ και καιρό για τον Γιώργο Κοψιδά αλλά όσο είχαμε δει μέχρι στιγμής στο φετινό Survivor, o δεύτερος δεν είχε απαντήσει κάτι.

Ήρθε όμως η ώρα που ο ηθοποιός ξέσπασε και μίλησε κατά του συμπαίκτης του λέγοντας πως από τη στιγμή που φτιάχτηκαν οι νέες ομάδες ο Περικλής είναι άψυχος και συγκεκριμένα «Ένα ξένο σώμα» στο παιχνίδι, με τον Κονδυλάτο νωρίτερα να αφήνει κι άλλα «πυρά».

Survivor 4: Η απάντηση του Κοψιδά στον Κονδυλάτο

Όπως βλέπουμε λοιπόν, οι δυο τους έχουν τις χειρότερες σχέσεις και είναι πολύ πιθανό να μην μιλιούνται καθόλου στη νέα τους καλύβα. Γεγονός είναι βέβαια, πως ο Περικλής δεν ήθελε να μείνει στην ομάδα των κόκκινων και αυτό φαίνεται από τις αντιδράσεις τους.

Survivor spoiler 20/01: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Αυτός ο παίκτης παίρνει σήμερα "δρόμο" από το Survivor - Είναι ήδη στο ξεδοχείο!

Survivor spoiler 20/01: Αγώνας επάθλου σήμερα στο Survivor 4 αλλά και ταυτόχρονα αποχώρηση για έναν παίκτη από την ομάδα των Διασήμων που έχασε και τις δύο ασυλίες!

Αρχικά χτες είδαμε για ακόμα μια φορά την ομάδα των Μαχητών να επικρατεί εύκολα των αντιπάλων τους με 10-6 και να εξασφαλίζουν την ασυλία της εβδομάδας!

Προτεινόμενος προς αποχώρηση δόθηκε, όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το Athensmagazine.gr, ο Περικλής Κονδυλάτος και μαζί με την φίλη του, Ανθή Σαλαγκούδη αποτελούν το αρχικό δίδυμο αυτής της εβδομάδας! Ποιος θα είναι ο τρίτος; Θα το μάθουμε σήμερα, φυσικά μέσα από το Athensmagazine.gr πρώτα, με τον πιο αγαπημένο παίκτη από την ομάδα των Διασήμων να τον δίνει! Ποιος θα είναι αυτός; Όλα τα σενάρια είναι ανοικτά! Αν πιο αγαπημένη παίκτρια βγει η Ανθή Σαλαγκούδη, όπως είχε δίνει την περασμένη εβδομάδα αλλά δεν το μάθαμε ποτέ μετά τις εξελίξεις, τότε θα δώσει τον Γιώργο Κοψιδά! Αν είναι άλλος τότε ποντάρουμε σε υποψηφίους τον Κώστα Παπαδόπουλο ή Τριαντάφυλλο που είναι πιο αδύναμοι αγωνιστικά!

Survivor spoiler 20/01: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Αυτός ο παίκτης παίρνει σήμερα

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα 20/01;

Όπως και να βγει τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο παίκτης που είναι ήδη εκτός Survivor έχει γίνει γνωστός! Ανθή Σαλαγκούδη ή Περικλής Κονδυλάτος; Τι λένε οι πληροφορίες του Athensmagazine.gr; Σύμφωνα με τις αρχικές μας πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο έχει αποχωρήσει ο δεύτερος! Ο Περικλής είναι ήδη στο ξενοδοχείο και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Αθήνα! Στο καλό...

Survivor spoiler 20/01: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Αυτός ο παίκτης παίρνει σήμερα

Survivor spoiler 20/01: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο;

Πάμε λοιπόν στο αγωνιστικό κομμάτι! Βλέπουμε και σήμερα έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για τη νίκη με το έπαθλο να είναι φαγητού! Ξεκάθαρα μεγαλύτερη ανάγκη το έχουν οι Διάσημοι γι' αυτό και θα δώσουν τα πάντα για να φτάσουν στη μεγάλη νίκη! Από το trailer που βλέπουμε στα πλάνα μας μέχρι και η Ανθή Σαλαγκούδη δίνει νίκη στην ομάδα της ενώ οι αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως σήμερα οι Διάσημοι έχουν περισσότερες πιθανότητες από ότι τις προηγούμενες ημέρες! Θα καταφέρουν ωστόσο να βάλουν ένα φρένο στην πτωτική πορεία και να χαρούν την πρώτη τους νίκη μετά τη νέα σύνθεση των ομάδων; Η απάντηση εντός της ημέρας εδώ στο Athensmagazine.gr με σίγουρο Survivor spoiler!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share