Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Πυρά» για τον Τριαντάφυλλο από τη «Μαριπόζα» - «Θα πει αυτός για τους followers μου;»

Έξαλλη μετά το συμβούλιο

20 Ιανουαρίου 2021 22:38
Survivor 4: «Πυρά» για τον Τριαντάφυλλο από τη «Μαριπόζα» - «Θα πει αυτός για τους followers μου;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με το καλημέρα σας στο σημερινό Survivor ξεκίνησε ένας διάλογος των μαχητών για την χθεσινή συζήτηση στο συμβούλιο του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα η Μαριπόζα θίχτηκε με τα λόγια του Τριαντάφυλλου και της Ασημίνας που την ειρωνεύτηκαν για τους followers της και έκρινε το γεγονός πως μίλησε και φέρθηκε απότομα στην Ιγγλέζου που είναι και μάνα.

Survivor 4: «Βαριές» εκφράσεις και μετά το συμβούλιο για Τριαντάφυλλο-Μαριπόζα

Έξαλλη λοιπόν ήταν η Μαριπόζα αφού όπως είπε η ίδια, όταν η Ασημίνα μπήκε στο παιχνίδι, ζήτησε την βοήθεια της για τους στόχους και η Μαριπόζα της έδινε συμβουλές.

Έτσι δεν καταλαβαίνει τώρα την ειρωνεία της πρώην συμπαίκτριας της.

Τέλος, οι Μαχητές για ακόμα μια φορά παραπονέθηκαν για τα τρόφιμα που τους επέστρεψαν οι πρώην Διάσημοι λέγοντας πως είναι λιγότερα από αυτά που θα έπρεπε.

Survivor spoiler 20/01, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (20/01) το έπαθλο φαγητού; Διάσημοι ή Μαχητές; Τo Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο!

Αρχικά χτες είδαμε για ακόμα μια φορά την ομάδα των Μαχητών να επικρατεί εύκολα των αντιπάλων τους με 10-6 και να εξασφαλίζουν την ασυλία της εβδομάδας!

Survivor spoiler 20/01, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!

Προτεινόμενος προς αποχώρηση δόθηκε, όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το Athensmagazine.gr, ο Περικλής Κονδυλάτος και μαζί με την φίλη του, Ανθή Σαλαγκούδη αποτελούν το αρχικό δίδυμο αυτής της εβδομάδας! Ποιος θα είναι ο τρίτος; Θα το μάθουμε σήμερα, φυσικά μέσα από το Athensmagazine.gr πρώτα, με τον πιο αγαπημένο παίκτη από την ομάδα των Διασήμων να τον δίνει! Ποιος θα είναι αυτός; Όλα τα σενάρια είναι ανοικτά! Αν πιο αγαπημένη παίκτρια βγει η Ανθή Σαλαγκούδη, όπως είχε δίνει την περασμένη εβδομάδα αλλά δεν το μάθαμε ποτέ μετά τις εξελίξεις, τότε θα δώσει τον Γιώργο Κοψιδά! Αν είναι άλλος τότε ποντάρουμε σε υποψηφίους τον Κώστα Παπαδόπουλο ή Τριαντάφυλλο που είναι πιο αδύναμοι αγωνιστικά!

Πάμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι! Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει το σημερινό αγώνισμα και ποιο θα είναι το έπαθλο;

Survivor spoiler 20/01: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο;

Survivor διαρροή

Πάμε λοιπόν στο αγωνιστικό κομμάτι! Βλέπουμε και σήμερα έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για τη νίκη με το έπαθλο να είναι φαγητού! Ξεκάθαρα μεγαλύτερη ανάγκη το έχουν οι Διάσημοι γι' αυτό και θα δώσουν τα πάντα για να φτάσουν στη μεγάλη νίκη! Από το trailer που βλέπουμε στα πλάνα μας μέχρι και η Ανθή Σαλαγκούδη δίνει νίκη στην ομάδα της ενώ οι αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως σήμερα οι Διάσημοι έχουν περισσότερες πιθανότητες από ότι τις προηγούμενες ημέρες! Θα καταφέρουν ωστόσο να βάλουν ένα φρένο στην πτωτική πορεία και να χαρούν την πρώτη τους νίκη μετά τη νέα σύνθεση των ομάδων; Η απάντηση μας είναι πως ΟΧΙ! Νικητές ξανά οι Μαχητές! Τι κι αν άλλαξαν οι ομάδες...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share