Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Καλά γελάω…» - «Κεραυνοί» του Bo για το Survivor

Ειρωνείες για το φετινό ριάλιτι και τον Γιώργο Λιανό

20 Ιανουαρίου 2021 20:05
«Καλά γελάω…» - «Κεραυνοί» του Bo για το Survivor
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κεραυνούς» εναντίον του φετινού Survivor έριξε ο Bo, με το γνωστό ράπερ να αναφέρει πως δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο, όπου αγωνιζόταν εκείνος, ενώ πρόσθεσε πως προτιμά ως παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Survivor 4: Ειρωνικός ο Bo για το φετινό παιχνίδι

«Νιώθω ευλογημένος που ήμουν στο πρώτο που ήταν… τόσο εύκολο και δεν ήμουν σε αυτό το πολύ δύσκολο και δεν θα τα έβγαζα εις πέρας. Είμαι τυχερός. Εντάξει γελάω. Αδικεί τα προηγούμενα παιχνίδια, γιατί το Survivor είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Τα φετινά παιχνίδια είναι πολύ πιο εύκολα και από το δικό μας και από το άλλο. Στο πρώτο εμείς δεν τρώγαμε τίποτα. Ευλογημένα και τυχερά τα παιδιά που τρώνε πολύ καλύτερα από εμάς. Το φακόρυζο το πήραμε μετά από τρεις μήνες σχεδόν.

Το φετινό Survivor θα το χαρακτήριζα διασκεδαστικό, για να μην πω αστείο. Ένα παιχνίδι που βασίζεται πιο πολύ στο reality, παρά στην αγωνιστικότητα. Σάκης Τανιμανίδης For Ever!» τόνισε ο Μπο, με το Athensmagazine.gr να σας έχει την αγωνιστική ανάλυση κάθε παίκτη για το φετινό Survivor.

Survivor spoiler 20/01: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Αυτός ο παίκτης παίρνει σήμερα "δρόμο" από το Survivor - Είναι ήδη στο ξεδοχείο!

Survivor spoiler 20/01: Αγώνας επάθλου σήμερα στο Survivor 4 αλλά και ταυτόχρονα αποχώρηση για έναν παίκτη από την ομάδα των Διασήμων που έχασε και τις δύο ασυλίες!

Αρχικά χτες είδαμε για ακόμα μια φορά την ομάδα των Μαχητών να επικρατεί εύκολα των αντιπάλων τους με 10-6 και να εξασφαλίζουν την ασυλία της εβδομάδας!

Προτεινόμενος προς αποχώρηση δόθηκε, όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το Athensmagazine.gr, ο Περικλής Κονδυλάτος και μαζί με την φίλη του, Ανθή Σαλαγκούδη αποτελούν το αρχικό δίδυμο αυτής της εβδομάδας! Ποιος θα είναι ο τρίτος; Θα το μάθουμε σήμερα, φυσικά μέσα από το Athensmagazine.gr πρώτα, με τον πιο αγαπημένο παίκτη από την ομάδα των Διασήμων να τον δίνει! Ποιος θα είναι αυτός; Όλα τα σενάρια είναι ανοικτά! Αν πιο αγαπημένη παίκτρια βγει η Ανθή Σαλαγκούδη, όπως είχε δίνει την περασμένη εβδομάδα αλλά δεν το μάθαμε ποτέ μετά τις εξελίξεις, τότε θα δώσει τον Γιώργο Κοψιδά! Αν είναι άλλος τότε ποντάρουμε σε υποψηφίους τον Κώστα Παπαδόπουλο ή Τριαντάφυλλο που είναι πιο αδύναμοι αγωνιστικά!

Survivor spoiler 20/01: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Αυτός ο παίκτης παίρνει σήμερα

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα 20/01;

Όπως και να βγει τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο παίκτης που είναι ήδη εκτός Survivor έχει γίνει γνωστός! Ανθή Σαλαγκούδη ή Περικλής Κονδυλάτος; Τι λένε οι πληροφορίες του Athensmagazine.gr; Σύμφωνα με τις αρχικές μας πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο έχει αποχωρήσει ο δεύτερος! Ο Περικλής είναι ήδη στο ξενοδοχείο και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Αθήνα! Στο καλό...

Survivor spoiler 20/01: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Αυτός ο παίκτης παίρνει σήμερα

Survivor spoiler 20/01: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο;

Πάμε λοιπόν στο αγωνιστικό κομμάτι! Βλέπουμε και σήμερα έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για τη νίκη με το έπαθλο να είναι φαγητού! Ξεκάθαρα μεγαλύτερη ανάγκη το έχουν οι Διάσημοι γι' αυτό και θα δώσουν τα πάντα για να φτάσουν στη μεγάλη νίκη! Από το trailer που βλέπουμε στα πλάνα μας μέχρι και η Ανθή Σαλαγκούδη δίνει νίκη στην ομάδα της ενώ οι αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως σήμερα οι Διάσημοι έχουν περισσότερες πιθανότητες από ότι τις προηγούμενες ημέρες! Θα καταφέρουν ωστόσο να βάλουν ένα φρένο στην πτωτική πορεία και να χαρούν την πρώτη τους νίκη μετά τη νέα σύνθεση των ομάδων; Η απάντηση εντός της ημέρας εδώ στο Athensmagazine.gr με σίγουρο Survivor spoiler!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share