Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου - "Εγώ ξέρω ότι παρακαλούσε να κάνει..."

Ξέσπασε η παρουσιάστρια

20 Ιανουαρίου 2021 17:12
Survivor 4: Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου -

Survivor: Από ότι φαίνεται οι εντάσεις του διάσημου παιχνιδιού επιβίωσης, Survivor, φαίνεται να αγγίζουν και άλλους εκτός νησιού όπου πρόσφατες δηλώσεις δημιούργησαν αρκετά "ισχυρά" σχόλια. Επίσης δείτε ποιος παίχτης αναμένεται να φύγει από το παιχνίδι ενώ βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο.

Συγκεκριμένα κάποια σχόλια που έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο (19/01) του Survivor που τα έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη κατάφερε να προκαλέσει τις αντιδράσεις αρκετών και ειδικότερα της Κατερίνας Καινούργιου.

Survivor: Τα σχόλια της Άννας Μαρίας Βέλλη

Ειδικότερα η Άννα Μαρία Βέλλη χρησιμοποίησε μία ατάκα στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor προσπαθώντας να αποδείξει στην Ασημίνα Ιγγλέζου τη σημασία του φαγητού για αυτούς την ειρωνεύτηκε λέγοντας της ότι "δεν θα ασχολούμαστε με το τι λένε στα πρωϊνάδικα!"

Αυτό κατάφερε να εκνευρίσει αρκετά την παρουσιάστρια του "Ευτυχείτε", Κατερίνα Καινούργιου, με αποτέλεσμα να απαντήσει σε αυτά τα σχόλια λέγοντας ότι “αυτό για τα πρωϊνάδικα; Εγώ ξέρω ότι η Άννα Μαρία Βέλλη παρακαλούσε να κάνει τηλεοπτική εκπομπή… Είναι κάποιοι που το παίζουν περισσότερο Youtube και εναλλακτικοί και κάνουν πως και πως να βγουν στην τηλεόραση” ανέφερε.

Δείτε αναλυτικά το απόσπασμα

Survivor 4: Τρομερά «καρφιά» από τις δύο ομάδες μετά το αγώνισμα - «Είστε άψυχοι…»

Ένταση υπήρξε μετά το αγώνισμα ασυλίας του Survivor ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους παίκτες τους να τσακώνονται άγρια για ακόμη μια φορά, με επίκεντρο την κόκκινη πλευρά και τον Κρις Σταμούλη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, που βρήκε νικήτρια την μπλε ομάδα, ο Περικλής Κονδυλάτος πήρε το λόγο και ζήτησε εξηγήσεις από τον Κρις Σταμούλη, που απαντώντας στην ερώτηση του Γιώργου Λιανού, τόνισε πως η δύναμη της δικής του ομάδας φάνηκε από την ψυχή και τον πάγκο της.

Survivor 4: Άγριος καβγάς μετά το αγώνισμα

Ο δικηγόρος απάντησε πως ο Περικλής… έχει τη μύγα, λέγοντας με τον τρόπο του πως η κόκκινη ομάδα είναι «άψυχη». Στην κουβέντα μπήκαν η Άννα Μαρία Βέλλη, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ο Κώστας Παπαδόπουλος και άλλοι, με τους «Κόκκινους» να είναι έξαλλοι από τη συμπεριφορά του Σταμούλη, την ίδια στιγμή που ο Καλίδης... άραζε στη σκιά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share