Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 20/01, vol.2: Ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

20 Ιανουαρίου 2021 08:52
Survivor spoiler 20/01, vol.2: Ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 20/01: Ημέρα αποχώρησης σήμερα από το Survivor 4, όμως πριν από αυτό πρέπει να μάθουμε και ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος!

Αρχικά χτες είδαμε για ακόμα μια φορά την ομάδα των Μαχητών να επικρατεί εύκολα των αντιπάλων τους με 10-6 και να εξασφαλίζουν την ασυλία της εβδομάδας!

Προτεινόμενος προς αποχώρηση δόθηκε, όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το Athensmagazine.gr, ο Περικλής Κονδυλάτος και μαζί με την φίλη του, Ανθή Σαλαγκούδη αποτελούν το αρχικό δίδυμο αυτής της εβδομάδας! Ποιος θα είναι ο τρίτος; Θα το μάθουμε σήμερα, φυσικά μέσα από το Athensmagazine.gr πρώτα, με τον πιο αγαπημένο παίκτη από την ομάδα των Διασήμων να τον δίνει! Ποιος θα είναι αυτός;

Survivor spoiler 20/01, vol.2: Ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Survivor spoiler 20/01: Ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Λοιπόν έχουμε και λέμε, τα πράγμα είναι απλά! Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Περικλής Κονδυλάτος με τον πιο αγαπημένο παίκτη της εβδομάδας από την πλευρά των Διασήμων να δίνει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση!

Αρχικά ποιος θα είναι ο πιο αγαπημένος παίκτης; Κάπου εδώ να σας θυμίσουμε πως την περασμένη εβδομάδα πιο αγαπημένη παίκτρια ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη, άσχετα που δεν αποκαλύφθηκε λόγω της... αναταραχής με την απομάκρυνση της Κάτιας Ταραμπάνκο!

Αν είναι και πάλι η ίδια τα πράγματα είναι απλά αφού δεδομένα θα δώσει υποψήφιο τον Γιώργο Κοψιδά! Αν είναι άλλος (πέρα του Περικλή) θεωρούμε δεδομένο πως θα δώσει υποψήφιο τον Κώστα Παπαδόπουλο, εκτός κι αν είναι ο ίδιος ο πιο αγαπημένος παίκτης της εβδομάδας που το θεωρούμε αρκετά δύσκολο ως απίθανο!

Survivor spoiler 20/01, vol.2: Ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Πάμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι! Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει το σημερινό αγώνισμα και ποιο θα είναι το έπαθλο;

Survivor spoiler 20/01: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο;

Αρχικά να τονίσουμε πως δεν γνωρίζουμε πιο θα είναι το έπαθλο της ημέρας, μέχρι να μας δώσει ο ΣΚΑΙ το trailer! To πιο πιθανό σενάριο είναι να καθιερωθούν για τις Τετάρτες τα έπαθλα επικοινωνίας αλλά ακόμα δεν είμαστε σίγουροι για απόψε! Πλάνα από το αγώνισμα δεν έχουμε αλλά ξέρουμε πως θα είναι ένα πιο αγώνισμα και όχι σαν τα δύο τελευταία μετά τις επιδόσεις των νέων Διασήμων στο παιχνίδι! Η κόκκινη ομάδα δεν λέει να σταυρώσει νίκη κι αυτό ανησυχεί έντονα την παραγωγή! Θα τα καταφέρει σήμερα να κάνει την ανατροπή; Μόλις έχουμε πλάνα από το αγώνισμα αλλά και σίγουρο επιβεβαιωμένο spoiler θα σας το μεταφέρουμε εδώ στο Athensmagazine.gr! Μείνετε συντονισμένοι...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share