Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021

Survivor spoiler 20/01: Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό αγώνισμα;

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

20 Ιανουαρίου 2021 08:10
Survivor spoiler 20/01: Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό αγώνισμα;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει στο σημερινό (20/01) αγώνισμα στο Survivor 4; Διάσημοι ή Μαχητές; Το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο!

Αρχικά χτες είδαμε για ακόμα μια φορά την ομάδα των Μαχητών να επικρατεί εύκολα των αντιπάλων τους με 10-6 και να εξασφαλίζουν την ασυλία της εβδομάδας!

Προτεινόμενος προς αποχώρηση δόθηκε, όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το Athensmagazine.gr, ο Περικλής Κονδυλάτος και μαζί με την φίλη του, Ανθή Σαλαγκούδη αποτελούν το αρχικό δίδυμο αυτής της εβδομάδας! Ποιος θα είναι ο τρίτος; Θα το μάθουμε σήμερα, φυσικά μέσα από το Athensmagazine.gr πρώτα, με τον πιο αγαπημένο παίκτη από την ομάδα των Διασήμων να τον δίνει! Ποιος θα είναι αυτός; Όλα τα σενάρια είναι ανοικτά! Αν πιο αγαπημένη παίκτρια βγει η Ανθή Σαλαγκούδη, όπως είχε δίνει την περασμένη εβδομάδα αλλά δεν το μάθαμε ποτέ μετά τις εξελίξεις, τότε θα δώσει τον Γιώργο Κοψιδά! Αν είναι άλλος τότε ποντάρουμε σε υποψηφίους τον Κώστα Παπαδόπουλο ή Τριαντάφυλλο που είναι πιο αδύναμοι αγωνιστικά!

Survivor spoiler 20/01: Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό αγώνισμα;

Πάμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι! Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει το σημερινό αγώνισμα και ποιο θα είναι το έπαθλο;

Survivor spoiler 20/01: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο;

Αρχικά να τονίσουμε πως δεν γνωρίζουμε πιο θα είναι το έπαθλο της ημέρας, μέχρι να μας δώσει ο ΣΚΑΙ το trailer! To πιο πιθανό σενάριο είναι να καθιερωθούν για τις Τετάρτες τα έπαθλα επικοινωνίας αλλά ακόμα δεν είμαστε σίγουροι για απόψε! Πλάνα από το αγώνισμα δεν έχουμε αλλά ξέρουμε πως θα είναι ένα πιο αγώνισμα και όχι σαν τα δύο τελευταία μετά τις επιδόσεις των νέων Διασήμων στο παιχνίδι! Η κόκκινη ομάδα δεν λέει να σταυρώσει νίκη κι αυτό ανησυχεί έντονα την παραγωγή! Θα τα καταφέρει σήμερα να κάνει την ανατροπή; Μόλις έχουμε πλάνα από το αγώνισμα αλλά και σίγουρο επιβεβαιωμένο spoiler θα σας το μεταφέρουμε εδώ στο Athensmagazine.gr! Μείνετε συντονισμένοι...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share